نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
از این نظر تایید میکنم حرفتون رو که باید بتونه چنین ریسک هایی بکنه
ولی فکر کنم بد متوجه شدید منظورم من اینه که کسیک ه وارز این کار شده تواناییش رو نداره برای کارش هزینه تبلیغات بده که اومده تو انجمن دیگه
الان مثلا خود ما توانایی داریم سرور هامون را تا 4 ماه بعد هم تمدید کنیم حتی میخوایم خودمون رو جمع و جور کنیم جوری که یک ساله بتونیم پشتیبانی مالی کنیم سرورهامون رو درصورت نداشتن هیچ مشتری
ولی قبول نداریم بیایم 100 تومن بدیم اینجا 100 تومن بدیم اونجا و ... رو چه حسابی آخه
همین 100 تومن شاید با جرات بگم سود 3 تا 4 تا مشتری هست که صبح تا شب درگیرشون هستیم و داریم پشتیبانیشون میکنیم و اون مشتریان هم از انجمن نیستن از دوستان و شرکت ها هستن.
تو انجمن ما مشکل دیگه دارم که این طرح رو نمیگذاره اجرا بشه تا وقتی سرور 1 گیگ هست 5 تومن یا 8 تومن
نمیشه این طرح را راه اندازی کرد چون درامد چندانی نداره و همه ایرانی ها (غیر حرفه ای ها) جذب همان سرورها میشن - حرفه ای ها هم که نمیان اینجا خیلی کم هستن که بیان و دنبال سرورهای ما باشن با هزینه بالا
مشکل یکی دو تا نیست یه طرح بخواد بیاد مشکل دیگه نمیگذاره - اول باید درامد زیاد باشه از طریق تبلیغ در تاپیک ها در اینجا تا بشه هزینه کرد خب.
امیدوارم فهمیده باشی حرف من رو