نقل قول نوشته اصلی توسط astro.alireza نمایش پست ها
ضمن عذرخواهی از آی تی جوانی به خاطر اینکه تاپیکشون منحرف میشه اما ازشون اجازه می خوام که توضیحاتی رو ارایه کنم

قصدم بررسی سیاست فروش جوان سرور نیست اما بهتره در همین حد بدونید این روش فروش جوان سرور باعث شد که تعداد زیادی از مشتریان ما از افرادی باشند که سرورهاشون رو توی جوان سرور کنسل کردند. پس می تونیم بگیم که اتفاقا کار جوان سرور برای ما خوب بوده چون یوزر غیر حرفه ای رفته سرور با حداقل پشتیبانی با قیمت پایین خریده بعد که دیده نمی تونه مدیریت کنه اومده هزینه زیاد تری به ما داده تا تو بعضی از کارای ابتدایی کمکش کنیم.
ما هزینه بالاتری می گیریم چون پشتیبانی بالاتری می دیم. ایشون هزینه پایینی می گیرند و پشتیبانی رو به صورت بسته های پشتیبانی ارایه می دند که این هم یه روش هست.
در ضمن سرورهای ما در صورت درخواست کاربر کانفیگ شده تحویل داده می شه.
سیاست کاری ما و جوان سرور کاملا متفاوت هست و همین سیاست متفاوت مشتریان کاملا متفاوتی می طلبه! یعنی راحت بگم جوان سرور رقیب ما نیست بلکه مکمل ماست! ایشون ترجیح می دن سرورهای بسیار بزرگ بخرند و ۱۰۰ تا یوزر روش بدن ما سرورهای کوچیک می خریم و ۳۰ تا یوزر روش می دیم. اصلا نمی شه مقایسه کرد روشها رو! اینجا مشتری هست که باید انتخاب کنه.
سیاست ما فروش کمتر با هزینه بالاتر ولی در عوض پشتیبانی بیشتر هست.
نظر شما در مورد سرویس های ما توی پست زیر موجود هست!
http://www.webhostingtalk.ir/f15/438...tml#post427862
توصیه می کنم این بحث رو تو اینجا ادامه ندیم
با تشکر
بله خوب پاسخ میدادین ولی ما که ندیدم کانفینگ رایگان ارائه بدید!!! ضمنا من بالا گفتم پشتیبانی شما خوبه ولی تو خیلی مسائل هم پاسخگو نبودید !!! و وسط کار که رسیدم یه چنتا مساله پیش اومد که به کل پشیمون شدم سرویس بگیرم ازتون !!! جوان سرور تنها ایرادی که داشت نداشتن پنل تحت وب بود که خدارشکر اون هم درست شده در قبال تیکت ها هم تا جایی که بتونن پاسخ دادن و کار مارو راه انداختن پشتیبانی خیلی خوب بوده !! ولی درسته هرکی سیاست کاریش متفاوته .... چه خوب که برای شما هم خوب بوده و مکمل شماست!!! ایشالا که بیشتر موفق باشین تو این عرصه