نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
خواستید به عنوان دارنده چند ساله یک سایت دانلود میتونم هم سرور مجازی در اختیارتون بزارم که کم نیاره و کارتون رو راه بندازه.. هم میتونم راهنماییتون کنم..
شما یک سرور مجازی ویندوز میگیری.. سرور ویندوز چی هست؟ همون ویندوز xp خودمونه و فرق زیادی نداره..منتهی این سرور تو یک کشور دیگست که به اینترنت وصله. و سرعت دانلود و آپلود تو آنجا 50 مگابایت در ثانیه هست!! شما وصل میشی به این سرور مجازیتون.مرورگرش رو باز میکنی یا idm .. لینکت رو بهش میدی و با سرعت 50 مگابایت در ثانیه میاری رو هارد سرورتون.. همونجا فایل رو زیپ و انزیپ و حالا میخوای چیزی اضافه کنی و.. انجام میدی.. بعد کپیش میکنی تو همونجا فولدر www هاردت..تمام!! شد لینک مستقیم!!
برای دانلود فایلهایی مثل رپیدشیر و هات فایل و.. مجبورید اکانت این فایلها رو بخرید و موقع دانلود یوزر پسوردشو بزنی تا با سرعت دانلود کنند رو سرورتون..چون بخواین رایگانش رو دانلود کنید هر 15 دقیقه یکبار با سرعت پایین باید منتظر بمونید یک لینک رو دانلود کنه..

حالا شما نیاز به یک سرور مجازی دارید.. و برای شروع حداقل یک رم 2 گیگابایتی.با سروری قدرتمند که کم نیاره.+ مقدار فضا یا هاردی که نیاز دارید رو اعلام میکنید دوستان بهتون آفر میدند..متاسفانه خیلی از آفرهای ارزان به نتیجه ای نمیرسه و همون مشکلات قطعی و.. داره..
اگر از بنده میشنوید میتونم یک سرور مجازی معرفی کنم بهتون که کم بیار نیست و پرقدرت.. هر چه قدرم پهنای باند اضافه استفاده کنید آخر ماه باهاتون حساب میشه.. خود سرور مجازی براتون کم کم 100 تومان ماهی آب میخوره..
بازم میگم آفرهایی هستند که خیلی ارزانتر هستند و فروشنده مادرشم قسم میخوره که سرور کم نمیاره و... اما خوب فروشنده هست دیگه.. باید این حرفا رو بزنه..
خواستید در خدمتم..

بسیار بسیار ممنونم از راهنمایی جامع و کامل شما بسیاری از سوال های ذهنم رو جواب دادید/حالا یک سوا ل دیگه الان شما میگی ماهی 100 تومان خب واسه من که تازه میخوام بیام تو گود زیاده/شما یک قیمتی پیشنهاد بده که بتونم کم کم شروع کنم باهاش و بیام تو گود بعدا که راه افتادم فضا رو بیشت ر میکنم/خب حالا آفر مطمئن از کجا گیر بیاریم که بشه بهش اطمینان کرد؟؟
سرور های مجازی قیمت هاش ا ز چند شروع میشه؟ کمترینش ؟؟؟ و معمولی هاش چند هستن؟؟

یک بحث دیگه هم این هست که بنا به گفته های شما من باید یک دامین بگیرم + هاست لینوکس که سی پنل داشته باشه به فرض10گیگ برا ی هرماه+ این سرور مجاز ی که شما میگی؟؟؟؟؟حالا اینا قیمتهاش رو هم ماهی چند در میاد؟؟