نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: فروشندگان هاست لطفا مراجعه کنید/خیلی فوری

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : فروشندگان هاست لطفا مراجعه کنید/خیلی فوری

نقل قول نوشته اصلی توسط AAKK نمایش پست ها
    سلام خدمت همه دوستان و مدیریت این تالار

این اولین پست من د ر اینجا هست اول خدمت مدیریت تالار عرض کنم اگه مکان مناسبی واسه ایت تاپیک انتخاب نکردم پوزش میخوام لطفا پاکش نکنید کارم خیلی گیره و نیازمند راهنمایی دوستان هستم

خب بریم به موضوع اصلی سریع و رک میگم که وقتتون رو نگیرم
    من میخوام سایت دانلود بسازم و دنباله هاست خو ب هستم/خوب به معنایی واقعی کلمه
    خیلی پرس و جو کردم دیگه خداییش مخم سوت کشیده از بس به این سایت فروش هاس ت رفتم و قیمت هاش رو دیدم و باز به اون یکی رفتم/شمایی که هاست میفروشی چه تضمینی در تامین امنیت فایلها و قطع نشدن و این مشکلات میتونی بدی؟اخه دیدم چند مورد که یک نفر هاست نامحدود گرفته بوده بعد فایل1گیگ رو بروی سرورش آپلود کرده و کلا سرور خراب شده و کسی هم پاسخ گو نبوده/موردی هم در این انجمن دیدم که سایت بنده خدا رو پوکوندن و جواب گو هم بهش نیستن http://www.webhostingtalk.ir/f129/25839/

من نمیخوام سایت دانلود بزنم که دوماه یا چهار ماه بعد از این جور مشکلات برام رخ بده و هاستین فرار کنه و ما دنبالشه/و حوصله ی این دردسر ها رو ندارم خداییش/سایتم هم جوری هست که هرروز پست میدیم داخلش هرکی حرفم رو باور نداره پیگیری کنه بعد که ساختم متوجه منظورم میشه که واقعا میخوام اپ دیت نگهش دارم/یک عده دوستان میگن که کسانی که میخوان سایت دانلود بزنن هاست نامحدود نباید بگیرن چون میگن هیچ هاست نامحدودی وجود نداره و همش الکیه و نت نامحدود نیست چه برسه به هاست و میگن که نامحدودها همیشه دچار مشکل و افت سرعت میشن/سایت میخوام که سرعتش درست حسابی باشه نمیخوام فانتوم هوا کنه ولی موقع دانلود کاربر دلخور نشه از سایت ما و بره و بر نگرده جور ی باشه که دانلود کرد فکش ا ز سرعت بیوفته.حالا هم چین گفتم فکش بیوفته که باخودتون میگید مگه سرعت نت ایران چقدر هست که فک کاربرا هم بخواد بیوفته/راست میگید خودم در جریانم و میدونم گوشی دسته کیه/

یک عده هم میگن هاست واسه دانلود خیلی ها زیاد مصرف نمیکنن حجم و میگن معمولا ماهی 2گیگ بطو ر مثال استفاده کنن ولی تاکید نمیکنن که حتما نامحدود باشه کلا یک جور ی باشه کم نیاریم هاست و سایت بخوابه

یک نکته خیلی مهمه دوستان این هست که من میخوام فایل هارو ا ز آپلود سنتر های خارجی بیارم روی سرور سایت خودم بنظر شما این کار شدنیه؟؟ چون ما که اونقد ر شارژنت و سرعت دانلود نداریم که بخوام مثلا یک باز ی رو از اونها دانلود کنم و باز دوباره بیام بیشینم سه ساعت با این سرعت ایران بندازمش رو سرور خودم/حالا بنظرتون میشه این کارو کرد و ا ز اپلود سنتر هار انتقال داد؟؟؟
    نکته دیگه اینکه ایا میشه اون فایلی که انتقال دادیم رو هاست روی فایل فشرد پسورد بذاریم و حت ی داخلش از این فایلهای افزودنی بذاریم؟؟؟؟؟؟؟منظورم همین فایلهایی هست که سایت ها ی دانلود میذارن کنار فایل ستاپ که شما دانلود میکنید؟؟؟؟
    دوستان بازم یاد اوری کنم که من نمیخوام فایل رو از اونا دانلود کنم و با ز بشیم اپلود کنم میخوام یک جور ی باشه که مستقیم ا ز اونا بگیرم و بندازم رو هاست خودم و داخلش هم اون فایلهای افزودنی رو هم اضافه کنم /آخه شما که استادین میدونین که اگه بخوام دانلود کنم و سپس اپلود کنم شارژ نتم فرت و فرت خالی میشه /
    واقعا ببخشید که طولانی شد آخه خیل ی سوال توذهنم هست
    پیشاپیش از وقتی که گذاشتید تشکر میکنم و خیلی فوری منتظر پاسخ هاتون هستم
    سلام

هاست نامحدود وجود نداره
    بر اساس چیزهایی که میخواید

یه سرور مجازی یا همان VPS ویندوز خریداری کنید و تبدیلش کنید به سرور دانلود

به راحتی میتونید فایلها را زیپ کنید و تغییر بدید و بگذارید برای دانلود و ...

با نصب IDM تو سرورتون دانلود کنید از سایتهای خارجی و ...

یه لینک درباره نامحدود بودن هم میگذارم : روبینا سرور برترین در خدمات سرور - اخبار
    موفق باشید یا حق
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

2. تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)