نقل قول نوشته اصلی توسط domain نمایش پست ها
خوب خدا را شکر که همه گفتن دستورات چی هست و مقدار رم واقعی چند هست
نکته این سرور به اسم رم 12 گیگ تحویل داده شده که همنطور که در عکس میبنید 4 گیگ هست رم
نکته مهم
طرف گفت که هرچی وی پی اس ساخته بشه با توجه به اینکه مجازی ساز زن هست از رم کم میشه در صورتی که من 5 تا وی پی اس 1 گیگ حذف کردم قبلش رم همین بود بعد از حذف هم همینه هیچ فرقی نکرده دقیقا همن عکس که گزاشتم

خدا را شکر سرور هم توی خونه ما نیست که بگن رمش برداشتم خودم
از کاربران همینجا گرفتین [/quote]

نقل قول نوشته اصلی توسط kambiz18 نمایش پست ها
از کی گرفتی ؟

والله کاربر که نمیشه گفت شرکت ثبت شده داره و توی این فروم هم به عنوان نماینده و ریسلر خودش معرفی کرده اول گفته ریسلر بعد گفته نمیانده فلان دیتا سنتر چون نمیخوام مشکلی یپش بیاد اسمی نمیبرم لینک این تاپیکهم براش پیام خصوصی کردم کهببینه و امیدوارم که دوستانه حل بشه
البته اگر نشه قضیه فرق میکنه

و طبق ادعای که کرده گفت اگر اینطور باشه من هزینه سرور برگشت میدم البته مرد و حرفش چون حرف منو قبول نداشت که 4 گیگه رم من هم این تاپیک زدم که هم برای دیگران که اطلاع ندارن بصورت اموزشی باشه هم برای اون مهندس سندیت پیدا کنه

خدا شاهده من مجبور شدم برای کاربر شاکی شده بود برم از دیگران با اینکه خودم سرور داشتم وی پی اس بگیرم و کلی ضرر بدم از جیب 1 هفته بود این وی پی اسها شده بودن داستان برام تا اینکه امروز دادم یکی از دوستان که دستش هم درد نکنه و از بچهای همین فورم هست چک کنه که گندش درامد قضیه