سلام دوستان
من قصد دارم که سایتم که داخل 9.9.1390 افتتاح کردم و الان دارای 642 مطلب و 102 تا کامنت هست بفروشم و آدرسشم www.PatrisFilm11.in
تا الان 11 دامین .in با قیمت 3800 تومان (بعد از خرید همه اش در اختیارتون قرار میگیره )
هاستینگش 2 گیگ با پهنای باند 40 گیگ IRHostCo - پشتیبانی (ماهیانه 8500 تومانه )
آدرس یاب هم با قیمت 15 تومان براش زدم و آدرسی که دامین جدید معرفی میکنه دامین .ir هست که تا برج 8 وقت داره قیمتش هم 3800 هست
لینک های دانلود مستقیم فیلم وسریال از پارسا اسپیس هست که دیروز وقتش تموم شد و میتونید تمدید کنید ( تا 2 ماه دیگه فایل ها حذف نمیشه) ==> لیست قیمت ها
لینک های دانلود مستقیم موزیک هم از سرور دانلود میهن وب هاست هست که ماهیانه 6 تومان هست
قالب هم سئو شده هست
من حدود 90 هزارتومان دادم برای اختصاصی کردن قسمت درج نوشته ها ( که در صورت خرید برای نحوه پست کامل توضیح داده میشه)
بازدید فعلی سایت که تازه آدرس جدید اکی کردم 2000 تا هست که 1200 تاش ثابته (آمار گیر وبگذر)
دوستان من واسه این سایت خیلی زحمت کشیدم اما متاسفانه یه مشکلی دارم که تا حدود 3 ماه امکان آپدیت کردن سایتی بهم نمیده
تا الان بالای 250 هزارتومان براش خرج کردم اما هر بار که میخواست سایت معروف تر بشه مشکلی برام پیش میومد و تا مدتی آپدیت نمیکردم سایت رو
اگه بخواید قیمت هارو حساب کنبد همین قدر میشه تازگی هم 2 جا تبلیغات گذاشتم که یکیش 10 روز دیگه داره ==> کلیک برای دیدن تبلیغ
قیمت پیشنهادی من برای فروش بالای 140 هزارتومان است حالا دوستان میتونند خودشون نظرشون بگن
--------
به خاطر فروش فوری 110 هزارتومان قابل خرید است
--
برای خرید میتونید داخل همین انجمن پیام خصوصی بدید یا به MahanDownload@Yahoo.com ایمیل بدید