سلام
مدیران لطف کنند پست آقا رضا گل رو قاب بگیرند بزنند سر در انجمن :دی گل گفتی :دی
آریا عزیز
همونطوری که خودتون به مزایای دستگاه بهینه سازی شبکه اشاره کردید ، با در اختیار گرفتن دستگاه بهینه سازی شبکه و همینطور مدیریت صحیح سرعت کانکشن های دیتاهای رد و بدل شده دستگاه های ریز زیر مجموعه خود در زمان تراکم شبکه میتونید تضمین بالایی در کیفیت کانکشن ها به کاربرهاتون بدید! منتها این امر خودتون استاد هستید در همین دو خط خلاصه نمیشه! ولـــی باید در نظر بگیرید هزینه های شما فقط به خرید این دستگاه محدود نمیشه! همونطوری که خودتون اشاره کردید به معایب این دستگاه و با توجه به دیداس های سنگین که در ماه های اخیر کل شبکه شما رو دربرگرفت شما قبل از خرید این دستگاه باید به فکر دستگاه هایی برای جلوگیری و دفع سریع حمله های وارد بر شبکه شما باشید. در صورتی که شما نتونید این حملات رو در سریع ترین زمان ممکن ( در یک ساعت نه یک روز یا بیش از یک ساعت ) دفع کنید این دستگاه نه تنها مفید نخواهد بود بلکه اعتبار شما رو میتونه زیر سوال ببره و با حملات نیمه سنگین کل شبکه شما بخوابه! برای شبکه های کوچک این دستگاه ها به صرفه نیست ولی برای شبکه های بزرگ که میزان رد و بدل اطلاعات بالا و همسوی آن پکت لاست دارند، هزینه این دستگاه میتونه ظرف یک الی دو ماه برگشت داشته باشه به سمت کمپانی شما!
در صورتی که شما بتونید قبل از هر چیز 99.9% حملاتی که به شبکه شما میشه رو در سریعترین زمان ممکن دفع کنید این دستگاه کاملا توجیه اقتصادی داره واستون! کلر بودن نتورک شما باعث افزایش تعداد کاربران شما مخصوصا گیم سرورها میشه! و در نتیجه شما وارد در آمدزایی بیشتری به نسبت قبل میشید.
و اما میرسیم به کاربران معترض تاپیک:
شاید این تاپیک جنبه تبلیغاتی داشته باشه ولی جنبه آموزشی اون از جنبه تبلیغاتی اون بالاتر هست! به نظر من این دست تاپیک ها ارزش خیلی بالایی دارند بدلیل اینکه سطح علمی کاربران انجمن بالا میره! یک نظر سنجی اگر قبل تاپیک میشد در مورد این دستگاه که چند نفر آشنایی دارند باور کنید بیش از 10 نفر نبودن که با اون آشنایی داشته باشند! ولی الان شما اگر بپرسید تعداد این افراد به 20 نفر رسیده ! چرا؟! بدلیل اینکه 10 نفر چیز جدید یادگرفتند و این یعنی نتیجه مثبت! اگر تاپیکی بود که هیچ معلوماتی به هیچ فردی اضافه نمیکرد اون وقت پستتون قابل قبول بود.البته این که دارم اظهار نظر میکنم نه اینکه خودم خیلی بارمه! نه من چیزی یاد ندارم ولی این رو یاد دارم که واقع بین باشم
موفق باشید.