نقل قول نوشته اصلی توسط sepastian نمایش پست ها
همش تا یه چیزی میشه پای اینترنت زغالی وسط میاد
اولا که دیگه مثل قدیم نیست که همه با dial بیان دیگه اکثرا از پایین ترین سرویس های adsl هم استفاده میکنن یا wimax و ....
ثانیا شما یا هر کس دیگه تا سرعت های 1 یا 2مگ رو میتونید در هر شهری تهیه کنید و قیمتش نسبت به اروپا کمی بیشتر هستش
حالا چون سرعت اینترنت پایین سرعت پایین کار ایشون رو باید بگید راه میندازه ؟!!!
منظور اصلی من این بود که ping نمی تونه تنها دلیل سرعت سایت باشه. الان پینگ yahoo.com برای من بالای 500 هست اما سرعت سایت از خیلی سایت های دیگه با پینگ حدود 200 بیشتر است.

در ثانی همین Adsl داره اشک ما رو درمیاره! من چند ساله سیم dialup به سیستمم وصل نشده و از سال 84 روی Adsl هستم. بله همه الان adsl می تونن بگیرند اما چی؟ adsl 128kb یا نهایتا 256kb که انم با 10 نفر دیگه share هستند. اگر نخواهی share باشه که قیمتش کلی میره بالاتر.... اون سرعت یک مگ و 2 مگ هم قیمتش برای عموم نمی صرفه! می صرفه!؟

اینم بگم منزل قبلی ما خط تلفنش پیشرفته بود و گفتند فیبر نوریه و adsl ندادند بهمون! قربونش برم wimax هم که اختراع نشده بود. وایرلس ipw از داتک گرفته بودیم 256 که اونم از نظر آنتن دهی لب مرز بودیم! وایمکس هم که اصلا آنتن نمی داد! خلاصه نهایتا مجبور شدیم دکل بزنیم! اما همه مگه می تونن اینکار رو بکنن؟

ولی باز هم میگم: اینترنت ذغالی! شما هم که میگی نه! اینترنت ندیدی! یک سر برو هتل های دوبی یا ترکیه.... راه دور نمی خواد بری....