نقل قول نوشته اصلی توسط faranetwork نمایش پست ها
در مورد سرورهای OVH باید گفت کیفیت سخت افزاری و شبکه بسیار خوبی رو دارند...و شبکه پایداری دارند..از نظر ابیوز OVH حساس هست و باید حتما پورت ها مدیریت بشه در غیر این صورت مشکل ساز خواهد بود...برو روی سرور ها میکروتیک میشه نصب کرد که ما بلد نیستیم (به زودی آموزش نصب میکروتیک روی OVH) رو میزاریم...حالا شاید حرف من باشه ولی OVH دیتاسنتر شماره 1 دنیا هست!!! البته در لینک زیر هم مواردی رو میخونین
Hosting and Internet Solutions - OVH
در مورد هتزنر هم خوب سرور هاستینگ ما روی هتزنر هست که به زودی انتقال میدیم به OVH ..دلیلش هم اینکه برای یک سرور هاستینگ بیش از حد ابیوز ارسال میکنن و در باز کردن آي پی کمی بد برخورد میکنند...در صورتی که در OVH آی پی به هر دلیلی بسته بشه کمتر از 10 ثانیه توسط خود ما باز میشه!!!
و اینکه هتزنر جدیدا با ایرانی ها مشکل پیدا کرده در صورتی که OVH برخورد بسیار خوبی داره در حدی که وقتی ما با Legal ( بخش حقوقی ) OVH ایمیل میدیم بعضی موقع های خودشونtranslate فارسی میکنن و جواب میدن...
نمونه سرعت دانلود بر روی پورت 100 شیر OVH

---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------

ببخشید ها ولی یکم قبل از زدن حرف دقت کنید بعد بگین!!!‌بنده پدرم از سال 66 کار واردات لپ تاپ و کامپیوتر انجام میدن!!‌در مجتمع تک و تابان هم در هر 2 مجتمع شرکت داریم!!!‌ خواستین بیاین قیمت بدم بهتون هر کدوم هم خواستین موجود هست...نمونش از هفته دیگه هارد 1 ترابایت اکسترنال usb فقط 70 هزار تومان ..در مورد سرورهای شما خرید نمیکنین سرور رو اجاره میکنین!!!
من در کل این موارد نظری نمیدم جز یک مورد .
دیتا سنتر به هیچ وجه با ایرانی ها مشکل نداره بده کاری آقای خسروی رو به این ارجیف ربظ ندین مشکل مالی به ایرانی و غیر ایرانی ربط نداره.پنل به به نام ایران ثبت نشده و منو به ایرانی بودن نمیشناسند. دقت کن آقا
کانتیر هاردو من نقدا 100 تومن هر کدومشو میخوام.