سلام
طبق قول هایی که دادیم قرار شد آخرین وضعیت رو برای دوستان اعلام کنیم که بتونند این مورد به مشترکین خودشون هم انتقال بدن تا از بار سنگینی که روی دوش دوستان هست کمی کم بشه و تقریبا مشتری هاشون هم با ما در ارتباط باشند. این مشکلات ما رو بیشتر میکنه اما حداقل مشتری های دوستان و همکاران میدونند و میفهمند که مشکلی از سمت سرویس دهنده خودشون وجود نداره.
اول از همه از مدیران خواهش میکنم مطلبی رو در این تاپیک، حتی اگر بر خلاف قوانین هست حذف نکنند.
چون این کار از لحاظ روانی فشار عصبی بیشتری هم به ما و هم یه کاربر وارد میکنه.
درخواست دوم من این هست که این تاپیک رو قفل نکند تا بتونیم با همه کاربرها در ارتباط باشیم.
اما طبق درخواست همه دوستان که میخوان بدون به کجا رسیدیم طبق آخرین ایمیلی که داشتیم میزان بدهی مانده ما در هتزنر به 3.162,76 یورو رسیده و دیگه پرداخت Hold شده دیگه ای نداریم.
به دلیل تمام شدن بودجه ما این مقدار از طریق یکی دیگه از دوستان پرداخت کردیم که جا داره از ایشون تشکر کنم.(نام رو بعدا اعلام میکنم) الان که در حال نوشتن این متن هستم 3,591.80 EUR معادل 3000 پوند واریز کردیم. اما چون از جای دیگه ای پرداخت انجام شده منتظر هستیم تا عکس العمل خانم Anja رو در هترنر ببینیم. چون برای پرداخت های قبلی پول هنوز به دستشون نرسیده اما با ارسال Confirmation این هزینه ها رو از حساب ما کم کردن که جا داره از هتزنری ها هم تشکر کنیم.
در صورتی که این پرداخت رو هم مثل قبلی ها فقط با Confirmation قبول کنند مشکل ما کاملا حل شده خواهد بود.
[این جمله حذف شد]
با احترام
محمد خسروی