نقل قول نوشته اصلی توسط HyperServer نمایش پست ها
شما مثل اینکه یکم دچار خود درگیری هستید...دوست عزیز ...
بحث در مورد سرویس دهنده PrivateLayer هست... چرا هر کسی حرفی میزنه شما برداشت برای تبلیغ و جذب مشتری می کنید...واقعا این دید جای تاسف داره.
ایشون کلا سرویس دهیشون از امریکا هست در یک سطح و گرید خودشون که بسیار هم عالی هست...صرفا اومدن اطلاعاتی رو در اختیار کاربران دیگه بزارند ... شما چرا انقدر به خودت گرفتی....هر کسی اومده نظرش رو داده ..شما هم یکبار نظرتو دادی ...نصف پستتون خطاب به HugeServer هست...مواردی که گفتید کاملا بی ربط به تاپیک هست...

این آخه چه ربطی به این تاپیک داره ؟

"گفته های شما 100% صحیح. اما یک نگاهی هم به آدرس این سایت بندازید که آخر نوشته .IR .... پس توقع نداشته باشید با این قیمت ها بتونید رقابت کنید!"

کاملا مشخص هست که برای اینکه نتیجه کلی تاپیک به سمت review منفی نره شما داری دست و پا میزنی...
من واقعا تاسف میخورم برای شما! جز این نمیتونم چیزی بگم. شخصیت شما از نوع صحبت شما و نوع احترام نهادن شما مشخص هست! به عنوان یک ایرانی برای بنده باعث تاسف هست این پست شما! خیلی جالب هست که پایین این پست سراسر توهین ، اشخاصی چون آقای مسعودی و Huge Server تشکر هم کردن!!!! لطف دارن به ما! و کاملا مشخص هست...
نیازی نمیبینم جواب شما رو بدم ولی اون 2 تا تشکری که آقای itjavani و hiugeserver زدن و بنده احترام خاصی نسبت به این عزیزان قائلم ، توضیحاتی در مورد پستم میدم.
اگر حتی 1 ثانیه چشمان نازنینتون رو باز میکردید میدیدی که بنده نوشتم "سرویس دهی Huge Server" به یک طرف و در حیطه ی کاری و کلاس کاری خودشون بهترین هستن!!!! بنده مقایسه کردم بین 2 سرویس دهنده با تامین کنندگان پهنای باند متفاوت که چه کسی با چه قیمیتی میتونه سرور بده! پست بنده اگر دقت کنید سرتاسر تعریف از کیفیت Huge Server بوده!!!!!! و بنده هم عرض کردم قصد مقایسه بوده! و بیان سیاست کاری یک دیتا سنتر....
مثالی که بنده داخلش اسمی از Huge Server بردم ، منظور شخص این سرویس دهنده نیست! منظور سرویس دهنده های در این کلاس هستن.... سرویس دهنده هایی که واقعا تامین کنندگان پهنای باند خوبی دارن و در درجه ی کیفی اول دنیا هستن! Soft Layer , WehostWebsites , Aria Networks , Single Hop و.... همه از بهترین تامین کنندگان استفاده میکنن و قیمت پهنای باند بالایی هم دارن!
بنده گفتم قیمت این دیتا سنتر نسب به کیفیتش اینه! قیمت دیتا سنتر با توجه به تامین کنندگان پهنای باندش این هست! بنده هم مثال های رایج رو آوردم...

---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط HugeServer نمایش پست ها
بنده اصلا اشاره ای به خودمون نگردم که چه سیاستی داریم و چگونه هزینه میکنیم. این تاپیک درباره privatelayer هست و هرکس حق شفاف سازی رو دارد.

و اما خلاصه ی حرف های شما همان بود که بنده در چند پست بالاتر نوشتم :

دلیل شمارو برای اشاره به ما در این تاپیک رو نمیدونم.

موفق باشید.
جناب ، آیا بنده جز حقیقت گفتم؟ آیا بنده صحبتی بر ضد شما کردم؟ تخریبی از شما انجام دادم؟ توضیحاتی لازم هست من ارائه کنم بیش از این؟
عرض کردم ، شما نظر دادید و بنده هم برای بهتر فهمیدن موضوع مثال آوردم! اگر ناراحت هستید فقط کافیه کلمه ی Huge Server رو از پستم بکنم Soft Layer یا UK2 یا Single Hop یا هر سرویس دهنده ای در لول کاری شما....

واقعا برای بنده جای تعجب بود که پایین پست شخصی که اصلا به خودم اجازه نمیدم صحبتی در موردشون بکنم و اینگئونه توهین واضح میکنه به بنده ، شما که از با سابقه ترین و فهمیده ترین های این فروم هستید چرا تشکر زدید!!!!
واقعا برای بنده جای تعجبه! و منتظر برخورد مدیران هستم با این موضوع... (میدونم تهش هیچ برخوردی نخواهد شد و در نهایت این بنده هستم که بن میشم )