نوشته اصلی توسط
rezasat
داداش من با کسی دعوایی ندارم همیشه شعار خارجی ها یک چیزی هستش و دوست دارم شما اینو از من کوچیکتر از خودت بشنوی
میگن خریدار اجناس و لوازم ره گذر زیاده ولی همان مشتری باید تبلیغاتی تو در رسانه ها باشه
من روز 5شنبه قبل از خرید با شما هماهنگ کردم و گفتم داداش کار من عجله ای هستش شما فرمودید 24 ساعته و من هم قبول کردم ولی شما فرمودید حالا من براتون سریعتر و کمتر از 12 ساعت انجام میدم ولی ....
دادش ممنون و متشکر شرمنده زیاده روی کردم اون پول هم حلالت از شیر مادر هم حلال تر باشه باز هم شرمنده من ساعت 4 سرور گرفتم و سرویس من الان بالاست و منتظر ست شدن دومینهای آی ان هستم و دوست دارم اون پول را من ببازم چون خریت از خودم بوده یکبار در عمرم قمار بازی کردم و از محفل اومدم و توبه کردم و این هم به مانند همون برای بار اولم و آخرم باشه تا نشناسم و به تعریف تمجید آکانتهای خود ساخته اعتماد نکنم والسلام
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
در ضمن این سایتم 8 سال که دارم و همه فن فنون سایت داری را بلدم و میدونم چطور باید بک آپ بگیرم داداش و ارور اینتروال سرور ارور داداش مال سایت من نبود میخواهید الان سایتم را نشون بدم ببینید که صحیح و سالم داره کار میکنه و الان دارم زبان را هم ریستور میکنم