دوست گرامی من هیچوقت amd را از رده خارج نمیکنم وهمچنان amd را رقیی پرقدرت برای اینتل میدانم.اما اینکه کدام شرکت اول دوهسته ای میسازد را نباید دقت کرد باید بهترین هارو به یادسپرد .
دوهسته ای که amd ساخت با بافر ciledom1250 خود واسم رمز athlon x2 و همچنین کش بسیار ضعیف و فناوری ساخت قدیمیه 90نانومتری ساخته شد در حالیکه که intelتوانا در حال تمرکز روی فناوری ساخت 45نانومتری میبود.وپس از اینکه amd محصولات دوهسته ای خود را به بازار ارائه کرد تا چند مدت کسی نبود وتنها بود اما با عرضه اولین خانواده duall core اینتل تن amd بهلرزه در اومد.درسته این خانواده با اسم رمز cavsh varsh فناوری 65نانو داشت در حالیکه amd در شروع 90نانو بود.واین یک موفقیت برای اینتل به شمار میومد.اینتل برروی این خانواده تمرکز نکرد وسراغ به قول خودش دیو زمانه یعنی خانواده 2هسته ای و4هسته ای core 2 q/e رفت البته با فناوری ساخت 45نانو و amd به مدت 2سال درجای خودش داره درجا میزنه وحتی 4هسته ای فنوم هم که تو بازاره و قوی ترین پردازنده amd فعلا amd phenum9950 نام دارد با 195وات قدرت دمای فوق اعالده بالایی را به وجود میاورد که حتی خود amd در خنک کردن خوب ان ناتوان ماند.واما اینتل core 2 را وارد بازار کرد.جهان را به دست خود گرفت جهان را فتح کرد.همه چیز به نفع اینتل است اما پس از 3سال amd تازه به فکر این رسیده که بیاد 45نانومتری بده بازار که محصولات phenum2 رو شامل میشود.که به بازار هم فرستاده اما توی هر بنچ مارکی که میخواهید من بزارم سی پی یو phenum 2 در مقایسه با core i7 حدودا 59درصد ضعیفتر عمل میکنه والانم که اینتل اعلام کرده پردازنده با اسم رمز lard koper رو با فناوری ساخت 32نانومتر در 3ماهه سوم سال جاری به بازار ارائه میکند و پیش بینی میشود بازهم برای 1یا 2سال جهان فروش شماره 1 را به خودش اختصاص میدهد.
دوست عزیز من amd را فراموش نکرده ام.اما شما در نظر داشته باشید قدرت و سرعت را وقتی میفهمید که پردازنده زیر روی سیستمتون باشه واونوقت میاد همینجا اعلام میکنید که amd بره شرکتشو ببنده بهتره
فقط core i7 940@2.9gh quad core @11600gh and 120wat
حقیقتا باید گفت شما در مورد سخت افزار وارد هستید.ولی اینو قبول داری که اینتل به ای ام دی بابت سیپیو 2 هسته ای خندید همینطور که الان به نسل جدید ای ام دی میخنده.ولی باید منتظر بود
The Compliment is only Special of the God, Who is the Creator of the World.