سلام دوست عزیزم
در مورد کیفیت سرویس شما بنده نه تازه کار هستم نه مبتدی احتمالا خیلی بیشتر از شما در کار هاستینگ تجربه دارم
از تاریخ ثبت دامنه هاستینگ ما میتونید متوجه بشید.
در مورد onersell بودن سرویس شما شکی نیست چون در ساعات کم ترافیک سرویستون سرعت بسیار بهتری داره
در حال حاضر هم این وی پی اسی که روی سرویس شما داریم همین مشکل رو داره یه چت روم ساده روشه که فقط شبها با این سرویس مستونه کار کنه روزها اینقدر تسک جواب نداده (بدلیل لیمیت بیش از حد سی پی یو) داره که اصلا نفس سایت در نمیاد
www.asalchat.com
این نشانه این هستش که شما سی پی یو رو بسیار محدود میکنید و در واقع به ظاهر 2 هسته سی پی یو به مشتری میدید در صورتی که به جرات بگم 1 هسته دیدیکیت هم به مشتری نمیرسه
همین وی پی اس فعلی قبلا روی یه سرویس open vz معمولی تا 150 کاربر رو براحتی جوابگو بود نمونشو هنوز داریم
سایت های زیر رو ببینید همین سیستم چت روم رو دارن با آنلاین زیاد و همین کانفیگ
ناز چت | Nazchat.com
چت, چت روم, چت فارسی, چت ایراتی, چت پی سی, سایت چت, Chatroom, Chatpc
فکر میکنم سرعت سایت گویا باشه منظور بنده رو...
پس لطفا حسابگر بودن خودتونو پای انتظار بیهوده مشتری نذارید
بنده نه از شما نه از پردیس هاستینگ که هر دو بسیار آدمای محترم و دوستداشتنی بودید نه اسمی جایی بردم و نه خواهم برد به هرحال همکار ما هستین و من هیچوقت صحبتی در مورد سرویس ها نخواهم کرد..
به هرحال موفق باشید
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
سلام
سرویس پیشنهادی شما چی هستش؟ آیا شیرترانیکس تا حالا سرویس دادید؟ لطفا لینک و هزینه رو هم بفرمایید