دوست گرامی، شما یادتون هست که ۲۸ ساعت پیش داشتید پشت تلفن چی میگفتید؟؟ «ابیوز به من مربوط نیست -- نت اسکن هم همینطور -- دیداس هم به من مربوط نیست.» درس انتقاد پذیری خوبی به ما دادید در اون لحظه. ضمنا اگر بلندی صدا رو به عنوان معیاری از عصبانیت در نظر بگیریم، شما دیروز رکورد موجود تلفن ما رو شکستید در داد و فریاد کردن! توی تیکت ها هم اگر نگاه کنید مداوما دعوت کردم شما رو به آرامش.شمام بهتره کمی صبور و اندکی انتقاد پذیر باشید نه اینکه بعد از کلی ضرر و زیان بیایید ما رو بدهکار کنین چون بده درست نیست شما که کارتون درسته دیگه چه لزومی داره عصبی بشید بهتره بپذیرید که هنوز خیلی کار دارید تا به اونجایی برسید که بتونین مدیریت کنید
(اینم مستند کنم آخه؟)
عزیزم شما در مورد تجربهی بنده و ... اظهار نظر نکنید. یک نگاه به تاپیکهای تخصصی لینوکس که پاسخ دادم و جاهایی که کار میکنم بندازید متوجه اشتباه گفتارتون میشید.سهل انگاریتون رو و بی تجربگی خودتون رو و به نظرم کسی که به خودش و کارش اطمینان داره لزومی نداره بیاد بگه من اینم من اونم
دوست عزیز اینجا جای بازی با کلمات نیست....شما می خواید اطلاع رسانی کنید جدا؟!؟!؟!!فقط جهت اطلاع رسانی گذاشتم این رو محض اطلاع کسانی میزارم که با خوندن این تاپیک شاید فکر کنند خصومتی در کار هست که اگر هم باشه اینجا جاش نیست و از ادب و نزاکت به دور هست که اینجا بیام مشکلم رو حل کنم فقط صرفا اطلاع رسانی بوده و تمام !!
ما به خاطر حفظ حریم خصوصی شما حتی قصد ارسال تصاویر را هم نداشتیم اما مثل اینکه تو این دورو زمونه لطف کردن به دیگران جایی نداره... ما حتی از شکایت شما هم ترسی نداریم چرا که اونهایی که خود به حد کافی اطلاع از این مسئله داشته باشند به راحتی متوجه میشن که تخطی از طرف چه کسی بوده...
امیدوارم آنهایی که در این میان سوار بر موج تخریب شما شده اند همین قدر که در حرف محق و درستکار به به نظر می آیند در عمل نیز شما را یاری کنند..اما....
موفق و خرسند باشید.=d>