نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: نرخ دلار 2100 قیمت سرور ها بیش از 400000 تومان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    312
    تشکر شده در
    236 پست

پیش فرض پاسخ : نرخ دلار 2100 قیمت سرور ها بیش از 400000 تومان

بدرود دوستان ازآنجا که دوست دارم خلاصه بخونم خلاصه می نویسم:
    1-دلار بالا نرفته ریال پایین اومده با ورود به صفحه امضای من در مورد نرخ دلار طی روزها ملموس بود که حتی درهم هم رفت رو سود تا 750 تومان و برگشت روی 500 تومان
    2-بی تدبیری مسئولین در اعلام تصمیمات کلان
    3-شل کن صفت کن های بانک ملی در ثبت نام و لغو ثبت نام و ثبت نام مجدد در تحویل ارز
    4-تهدید های امریکا و تصویب قطئنامه و ضربالعجل 6 ماهه
    5-بگومگوهای اروپا بر سر تحریم نفت ایران
    6-تهدید ایران در بستن تنگه هرمز
    7-افزایش تولید نفت عربستان در اوپک به معنای اینکه ما آماده ایم در هنگام تحریم نفت ایران گزینه جایگزین باشیم. بعلاوه لیبی هم تولیدش رو بالا برد.
    8-کاهش نرخ بیکاری در امریکا
    9-دوگانگی در یورو و صحبت در فروپاشی یا ادامه حرکت به سمت رکود.
    10- یکم ضعیف ترین دلیل !!! :بازار سیاه صرافی ها
    11- ضعیف ترین دلیل: هجوم مردم برای خرید دلار : مردم با تصور رفتن نرخ نجومی دلار به بالای 2000 اقدام به خرید کردند. هم اکنون خرید اشباع شده نرخ برگشته روی 1850 و نوسان تا 1700 یعنی رکود و دودلی برای دارندگان دلار البته دلالان دلار اگر بفروشند ممکن است گران تر شود پس صبر می کنند اگر بخرند ممکن است دلار به 1400 بر گردد ضرر کنند.

تحلیل های دلار:
    بنده خداشاهده وسط هفته دلار روی 2100 بود میرفت به سمت 2200 شبانه با تحلیل های درستی که کردم متوجه شدم دلار کوتاه مدت تا 1600 تومان به عقب حرکت خواهد کرد. در دیتا سنتر یک invoce 7 روزه ایجاد کردم با نرخ 2100 پرداخت شد و زمانیکه دلار روی 1750 بود مابقی رو تسویه کردم. هرچند این کار نیاز به تحلیل های تخصصی دارد.....

پیشنهاد می شود از کشورهایی که نرخ برابری ارز آنها با ایران دارای اسپرد بالایی نیست خرید کنیم و از آنجا که اونها دیتاسنترهای خوبی ندارند برمیگردیم سر خط اول همون امریکا و کانادا و هلند و آلمان پس چکار کنیم ؟
    توافق و هماهنگی بیزینسی و تبادل اطلاعات همکاران در زمینه افزایش قیمت و اتفاق نظر.
    البته بگویم بنده بجای سرمایه گذاری بیشتر روی سرور امسال یک باب منزل خریدم که حد اقل یک چهارم سود کردم و راضی ام و بطور نرم از فروش سرور و برنامه نویسی به سمت دلالی دارم حرکت می کنم.
    همانطور که می بینید مدتی هست به تحلیل دلار و سکه می پردازم و در وب سایت خود هم سامانه نرخ لحظه ای و گویا رو درست کردم
    ------------
    سرمایه گذاری روی فلافل از سرور و مجازی سازی پرسود تره.

2. تعداد تشکر ها ازtinavps به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)