نقل قول نوشته اصلی توسط ali26393 نمایش پست ها
شما در سایتتون نه آدرس گذاشتید نه شماره تلفن ثابت
یکی از موارد مد نظر من خرید از شرکت معتبر هست
نه از این درِدکون های نا مشخص که با یه شماره ایرانسل سرو ته قضیه رو بهم میارن
و هیچ وقت گول این گونه صحبت ها را می خورم

---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------

این را همه می دانند که با کسانی که پیشنهادشون با اون چیزی که تو سایتشون نوشته فرق داره ، نباید معامله کرد

اولا در اطلاعیه ها - Discover Web Idea گفته اید تا 8 بهمن حالا تو این پیشنهادتون گفتید تا 10 بهمن
دوما در قیمت سرویس را در سبد خرید - Discover Web Idea مبلغ صفر تومان زدید و در صفحه فضای وب با کلی محدودیت 125 هزار تومن اعلام کردید و حالا تو این پیشنهادتون 29 هزار تومن اعلام می کنید
سوما در پیشنهاد خود ، علارغم اعلام اینکه افزودن دامنه نامحدود است شرط "تعداد دامنه های اضافه شده بایستی با میزان لود و فضا متناسب باشد" را در نظر می گیرید ؛ این دیگه چه صیغه ایه من نمی دونم

خداییش من حاضره نیستم با این تناقض ها، معامله کنم
دوست خوبم،
- پیشنهادی که به شما ارئه شد خارج از پلن های موجود و سرور هایی که برای آن در نظر گرفته ایم است،
اساسا هیچ کس به شما روی یک سرور اشتراکی نمی تواند نامحدود ترافیک ، نامحدود دامنه و سایر امکانات نامحدود ارائه کند، پیشنهاد ما به شما سرویس دهنده خارجی است که ما ریسلر آن هستیم، تنها علت ریسلری هم این است که بتونیم به دوستانی که توقعشون خارج از حالت استاندارد و عادی است سرویس بدیم،
- در مورد قیمت 0 هم ممنون که عنوان کردید اصلاح می شود.
-درباره تاریخ فروش ویژه هم تاحدودی حق باشماست، متاسفانه باید در وب سایت ما ، همینطور وب هاستینگ تاک تاریخ جدید تمدید فروش ویژه را اصلاح کنیم.
شما در انتخاب سرویس دهنده مختار هستید
موفق باشید.