نقل قول نوشته اصلی توسط nikan نمایش پست ها
سلام

در مورد موضوعی که برای caro مطرح کردید من احتمال این نوع برخورد را از طرف قسمت پشتیبان فنی caro خیلی کم می دانم چراکه اگر حتی کاربر سرور به صورت self-managed داشته باشد و سرویس های مدیریت سرور را سفارش نداده باشد در زمانی که درخواستی مربوط به موارد مدیریت سرور را داشته باشد معمولا این موضوع مطرح می شود که هزینه را تایید نماید تا اشکال را حل کنیم و یا ....
در ارتباط این تجربه خاص دوست شما ممنون می شوم که با اطلاعات کامل توضیح بدید یعنی دقیقا شماره تیکت ارسال شده به caro را اعلام بفرمایید تا من بتوانم دقیق برای دوستان و بازدید کنندگان متن کامل سوال و جواب ها ( همراه با ساعت و ... ) را اینجا قرار بدهم . در این حالت بازدیدکنندگان بهتر می توانند قضاوت کنند.

با تشکر
سلام.

متاسفانه من شماره تیکت رو ندارم ولی از همکارم می پرسم که اگر مشکلی نداشت، به من بدتش که به شما ارائه کنم.

در مورد نوع پاسخگویی هم، شما درست می فرمایید.

در واقع همین موضوع برای همکار من هم رخ داد که متاسفانه غیر قابل قبول بود و برای جواب به یک سوال ساده، پرداخت هزینه، حتی 10 دلار هم، برای کسی که مشتری اون شرکت هست، به نظر شخصی من جالب نمیاد.

درواقع ارف کار این هست که جواب سوال را بدن و در صورت تمایل کاربر، در ازای دریافت هزینه مشخص، اون کار رو روی سرورش انجام بدن.

در هر حال، این نظر شخصی من هست و هیمن کار رو هم برای کاربران خودمون انجام میدیم و نمی زاریم به خاطر چنین موردی، ناراحت و دلگیر بشن و از شرکت ما برن جای دیگه !

با تشکر.