نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: خداحافظ وب هاستینگ تاک - @@@

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن mehdi24 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    290
    تشکر شده در
    235 پست

103 خداحافظ وب هاستینگ تاک - @@@

نمیدونم متوجه شدید که مدتیه توی انجمن حضور ندارم یا نه .
    اگر اعضا یادشون باشه ، حدود 4 ماه پیش یه تاپیک زدم که " آیا برم دانشگاه یا نه " . اون موقع زیاد تمایل نداشتم به دانشگاه رفتن ولی شما عزیزان منو تشویق کردید و اینو مدیون شما هستم عزیزان.
    البته دانشگاه رفتن من یه خورده خنده داره چون اولا اینکه من فقط یک هفته برای کنکور خوندم، اونم فقط دروس عمومی و بعد از انتخاب رشته و اعلام نتایج هم کلی بلا سرم دراومد !!
    سایت سنجش اول واسم زده بود پیام نور بیرجند (مترجمی زبان انگلیسی) (البته اینو بگم که من تصمیم داشتم زبان بخونم و اول هم زبان انتخاب رشته کردم) . خلاصه رفتم بیرجند و 2 روز دنبال خونه میگشتم با رفقا و روز سوم که رفتم واسه ثبت نام ، بعد از پرکردن فرم ثبت نام گفتن اسمت اینجا نیست !!! منم برگشتم شهرستان و بیخیال دانشگاه رفتن شدم. ولی با خودم گفتم بیا اینو به سازمان سنجش اطلاع بدم تا بدونن همچین اشتباه بزرگی کردن. خلاصه فرداش جواب دادن که برو دوباره نتایج رو نگاه کن
    اینبار واسم زده بود " مترجمی زبان غیرانتفاعی خیام مشهد " !!! . منکه بیخیال دانشگاه شده بودم ولی همه گفتن برو بچه یک سال می خوای بمونی که چی بشه . و اینطور شد که ما هم دانشجو شدیم
    ---
    خلاصه عزیزان اگه تو این مدت کسی از دستم ناراحت شده ، حلالم کنه. ایشاالله بتونم سیستم رو بیارم مشهد و بازهم درخدمتتون باشم
    یا حق
    خدانگهدار
    شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...

.
    PartoData.com [-]
    ... ,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [-]
    Server Locations : Iran , UK [-]

2. تعداد تشکر ها ازmehdi24 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)