خیلی خیلی خیلی عذرمیخوام و قصد بی احترامی هم ندارم! اما اگر این موارد به شما گوشزد نشه بعد از چند وقت مشترکین (احتمالی) شما میریزن اینجا (خیلی هاشونم به شدت پیگیر میشن و مشکلات زیادی براتون ایجاد میکنن) که این آقای - عذر میخوام- کلــــاه بردار بود (دور از جون) و....

کی خواست کلاه برداری کنه

کسی که واقعا ماهیانه 21000 تومان هزینه ی لایسنس رو "سنگین" میدونه ، پیشنهاد میکنم کلا اینترنت هم نیاین شما! اینترنت معقول برای کسی که قراره - واقعا - سایت خدمات دهنده ی اینترنتی داشته باشه ، حد اقل ماهیانه 20 هزار تومن هزینش هست! اون هم اگر فقط و فقط بگیم شما خودت به تنهایی میخوای این کار رو بکنی و اصلا ساپورت مشترکینت برات مهم نیست!
شما بهتره تاپیک یک بار از اول بخونی من که گفتم لایسنس میخرم
خیلی مواقع پیش میاد که کاربر شما با استفاده از یک پروکــــسی سرور اختصاصی اقدام به آتاک های سنگینی میکنه که ممکنه تا مرز 1000 دلار هم جریمه بشید! اگر 20 تومن چنین فشاری به شما وارد کرده که 1 روز کامل خودتون رو صرف این کنید که چطوری میشه یه سیستم مفتی گیر آورد ، هنگامی که جریمه بشید خدایی نکرده خدایی نکرده مشکلات روحی روانی به سراغ شما میاد! (اگر از زیر بارش جان سالم به در ببرید!)
این مشکل بر میگرده به هاست من میخوام نمایندگی بگیرم فقط میفروشم همین
و اما در مورد سوال هایی که کردید. نسخه ی 5 whmcs حدودا 3 دقیقه قبل از اینکه سایت رسمی whmcs (بدبخت) بذاره تو لیست دانلودهای سایتش ، به صورت نال شده تو اینترنت منتشر شد! که با یک جستجوی کوچک میتونید ببینید که حدود 35 سایت "عالی" ایرانی با لیتک مستقیم برای دانلود گذاشتن!
لایسنس میخرم
بعد اینکه برای نمایندگی ماهی 6000 تومن زیاده! کمی بگردید نمایندگی نامحدود با ماهی 2 3 تومن هم پیدا میشه! توی همین انجمن! شرکت داره طرف با 25 سال سابقه ی کار قرارداد کتبی هم باهاتون میبنده!
میشه شما یکیشو بگی که امنیت داشته باشه ، بکاپ گیری ، پشتیبانی و ....