سلام.ممنون از شما...من چند تا سوال دارم، نیازم رو میگم شما لطفا در مورد اجازه ها راهنمایی کنید:
1-نماینده بتونه یوزر جدید درست کنه
2-نتونه گروه برای خودش بسازه مثلا 1 ماهه 2 ماهه....بلکه من پیشفرض همرو بسازم و اون بعدا فقط توی هر گروپ خواست یوزر اضافه کنه (من اجازه change user attribiute دادم اما متاصفانه دیدم وقتی این اجازرو میدم حتی میتونه relative exp date و multilogin و غیر رو هم عوض کنه اما این در صورتیه که اگر این اجازه نباشه وقتی یوزر پس رو وارد میکنه و میخواد یوزر رو save کنه خطا میده که doesnt have permision)
چطور میشه جوری deposit رو تعریف کرد که مثلا وقتی میخواد یوزر توی گروپ 1 ماهه بسازه 31 کردیت از خسابش کم بشه وقتی 2 ماهه 62 کردیت و همینطور به ترتیب...من اوی ساماندهی و مدیریت کردیت و دپازیت مشکل دارم نمیدونم چه طور مجزا کنم که اگر 300 دپازیت بهش میدم وقتی یک یوزر 1 ماهه میسازه 31 ازش کم بشه و یا وقتی 2 ماهه 62 تا از دپازیتش کم بشه....
دپازیت میخوام به این صورت مدیریت کنم که مثلا 200 هزارتومن پرداخت کرده...حالا اینو تبدیل کنم به فرمت دپازیت که به اندازه 200 هزارتومن بتونه یوزرها رو بر اساس گروپ دلخواه بسازه...اگر 1 ماهه ساخت 1000 تومن از 200 تومنش کم بشه اگر 2 ماهه 1500 تومن 3 ماهه 1700 تومن.......
ممنون میشم اینارو برام توضیح بدید