نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

موضوع: سوالي در مورد افزايش پيج رنگ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    151
    تشکر شده در
    98 پست

پیش فرض پاسخ : سوالي در مورد افزايش پيج رنگ

من جایی نگفتم استاد سئو هستم اگر جایی گفتم اصلاح میکنم. من نظر خودمو میدم و براش براساس مطالعاتم دلیل میارم
    ------------------
    اشتباه شما اینجاست که الگوریتم های گوگل را با بحث هایی که چه نوع ساختار لینکی باعث میشه به سرور فشار بیشتری بیاد اشتباه گرفتید اصلا بحث ما این نیست که کدوم فشار بیشتری میاره بحث ما این هست که کدوم برای سئو بهتره گوگل ساختار طولای توی ایندکس هاش نمایش نمیده
    هیچ سئوکاری به شما توصیه نمیکنه تاریخ و یا Category Base قرار بدید در ادرستون
    خیلی ها میگن با قرار دادن اسم پست خالی باعث میشه کوئری ها که در دیتابیس خونده میشه 2 برابر بشه در لود سایت اما بحث ما وردپرس نیست و ما بحثمون خیلی کلی نر هست در سئو بهترین ساختار اونی هست که بیشترین Keyword را شامل باشه و باعث نشه که مطالب دوگانه بشه که همینی که من گفتم توسط همه توصیه شده اگر حرف شما درست باشه که حالت PostName ید هست نصف بیشتر سایت های جهان مرخص هستند.
    بزرگ ترین سایت های جهان از این ساختار استفاده میکنند چون براشون سئو مهم تر هست از ایرادات کلی وردپرس که این یکیش هست که اونم با یک سرور قوی حل میشه
    هدف از ایجاد هر Url راهنمایی بهتر کاربر و اسپایدر هست که کاربر با نگاه کوچک محتوای پست شما را درک کند اسپایدر بر اساس اون سایت شما را بررسی کند اضافه کردن یک شماره فقط و فقط باعث طولانی شدن و گیج شدن اسپایدر میشه چون کاربر که اصلا به اون بخش دقت نمیکنه و به عنوان بخش اضافی میشناسه
    بهتر دیدتون از وردپرس وسیع تر کنید و کلی تر نگاه کنید
    ----------------
    یک نکته ای اضافه کنم به نظر خود من اگر کسی نخواد Postname خالی بزاره و بخواد یک بخش اضافه کنه به ساختار بهترین Category Base هست چون این جوری با این که امکان دو گانه شدن پست ها زیاد هست ولی حداقل اسپایدر به یک بخش مفید راهنمایی میشه
    ویرایش توسط SEOmoz : December 11th, 2011 در ساعت 00:49

2. تعداد تشکر ها ازSEOmoz به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)