سلاماز همه نظر تائید می شوند. بنده بیشتر از 6-7 ماه از ایشان سرویس دارم.تیکت ها بسیار سریع پاسخ داده می شود و خصوصا سطح علمی و تجربه اپراتور ها شرکت بسیار بالا است .مشکلاتی را که مثلا در سرور ویندوز در شرکت های دیگر تنها با تعویض سیستم عامل بر طرف کرده بودند در وارز هاست کمتر از چند دقیقه از ارسال تیکت بدون هیچ گونه تغییر و یا مشکل در سیستم عامل بر طرف کردند.
همچنین کیفیت سرویس ها>> عالی.![]()
تشکر رامین جان بابت نظرت
تا امروز هر کاری در پشتیبانی وارزهاست برای شما و دیگر کاربران انجام شده تنها وظیفه بوده و خوشحالیم که کاربرانی همچون شما داریم
در مورد اپراتورها هم باید بگم که من هم جا داره از همکاران خودم (( لیالی , بختیاری و جلیلیان )) کمال تشکر را داشته باشم و در مدت یک سال و اندی که با هم همکاری میکنیم , واقعاً سنگ تمام گذاشتن
البته در بعضی از بازه های زمانی مشکلاتی هم بوده که با وجود کاربران فهیمی همچون شما رفع شده
در مورد رفع مشکلات نرم افزاری هم باید خدمتتون عرض کنم , هرچند که پشتیبانی در وارزهاست به چند سطح مختلف دسته بندی شده اما سعی شده مشکلات ساده کاربران , حتی در صورتی که پشتیبانی نرم افزاری یا سرویس مدیریت نشده هم خرید کنند باز هم رفع شود , این باید همیشه یادمون باشه که هر مشکلی راه حلی داره و تعویض سیستم عامل آخرین راه موجود هست آن هم زمانی که با تمام تست ها مشکل قابل رفع نباشه
در مورد پاسخ به تیکت ها هم قبلاً توضیح دادم
امری بود در خدمتم هستم
موفق باشید