بنده یک laptop ازشون خریداری کردم به صورت حضوری . البته وجه رو قبلا به بانک واریز کرده بودم و حضوری برای تحویل laptop رفتم ، بعد از تست لپ تاپ مشکلی در گرفتن صورت حساب داشتن و از نظر اونها وجه واریز نشده بود و طرز رفتار واقعا بدی داشتن جوری که انگار مچ یک کلاه بردار رو گرفته بودند و رفتارهای بچه گانه ای نشون میدادند (مثلا میگفتند که حالا معلوم میشه ... و اقدام به جمع آوری لپ تاپ از جلوی من ) . پس از ارائه راهنمایی ( که واقعا" کار بسیار سختی هست راهنمایی دادن به کسانی که خودشون رو کاملا حرفه ای و بهترین در کار خودشون میدونند ) جهت گرفتن صورت حساب از طریق اینترنت به جای فاکس به مسئول فروش واریز وجه تایید شد و laptop رو تحویل گرفتم ، البته قصد داشتم سفارش رو cancel کنم و وجه رو پس بگیرم که شرایط سخت و طولانی رو برای بازگشت وجه پیشنهاد دادند که ترجیح دادم لپ تاپ رو تحویل بگیریم .
مورد بعدی سفارش کیف لپ تاپ بود !
بنده یک کیف کوله پشتی سفارش دادم و وقتی که مرسوله پستی به دستم رسید اولا نحوه بسته بندی و فشرده سازی مرسوله رو تحسین کردم و از اینکه چطور یک کوله پشتی مناسب لپ تاپ 15.6" در بسته بندی کوچکی جا شده تعجب کردم ! ولی وقتی مرسوله رو باز کردم دیدم که سفارش اشتباهی ارسال شده و کیف دستی کوچکی ارسال شده :
تصویر کیف
بعد از مکاتبه تصمیم گرفته شد که بنده با هزینه شخصی مرسوله رو برگشت بزنم و در عوض سفارش صحیح برای من ارسال شود ، بدون توضیح و معذرت خواهی و ارائه خسارت .
مجددا درخواست cancel شدن سفارش را ارسال کردم و بعد از یک هفته وجه به حساب من برگردانده شد ( پس از معرفی و تهدید به ارائه feedback در انجمن های عمومی )