نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

موضوع: ایرانیان باز هم شگفتی آفردیدند !

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    118
    تشکر شده در
    84 پست

پیش فرض پاسخ : ایرانیان باز هم شگفتی آفردیدند !

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen1 نمایش پست ها
    یه سری به wht.com هم بزنی می بینی بازار رقابتی از این جا خیلی شدیدتر و عجیب تر هست!مطمئن باش اگه کاربر ایرانی سه تا مانع جلوی پاهاش نبود هیچ وقت از ایرانی سرویس نمی گرفت :
    1- تحریم ایالات متحده
    2- نداشتن حساب پی پال
    3- تسلط به زبان انگلیسی
    در هر حال اون چیزی که واضح هست اعتبار یه سرویس دهنده هست که به کیفیت سرویسش بر می گرده.بدیهی هست اگه کسی سرویس خوب بده تو بازار دوام میاره.
    البته موضوع دیگه داشتن اطلاعات فنی نیز هست، بسیار از افراد حاضر در این بخش فقط و فقط به فکر فروش و درآمد هستند و طبیعتا از جایی سرور میگیرند که تمامی کارهای فنی و پشتیبانی فنی رو براشون انجام بده.
    بنده خودم به شخصه چندین ماه پیش از یک دیتاسنتر آمریکایی دو سرور اختصاصی داشتم ولی بعد از حدود سه ماه استفاده من و وقتی متوجه ایرانی بودن بنده شدن با اطلاعیه قبلی سرور رو بستند و نکته قابل توجه اینکه تمامی هزینه های من رو برگشت دادند !!!! الان معروفترین شرکت های خدمات وب در ایران نقشی مثل تار عنکبوت دارند که فقط کافی یکبار ازشون خرید کنی تا برای همیشه نیازمندشون بشی و یا اینکه همه هزار ماشاا... عکس ها و بنرهای مختلف می زنند که ما بازگشت وجه رو گارانتی میکنیم ولی موقعی که میخوایی از این امکان استفاده کنی میفهمی که پول در حساب کاربریت در سایت برگشت داده میشه و به دستت نمیرسه !!!!
    اینها تنها گوشه ایی از این تفاوت هاست. یقینا رقابت در همه جا هست و لازمه رشد هر فعالیتی است ولی متأسفانه نوع کارکردن های ما همیشه غیراصولی بوده.

موفق باشید

2. تعداد تشکر ها ازjazebeh به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)