نقل قول نوشته اصلی توسط taghikhani نمایش پست ها
از اینهمه لطفی که به ما و بافی همکاران داشتید ممنونیم.
ما مدیریت سرورهای لینوکسمون رو به یکی از معتبرترین شرکتهای آمریکایی سپردیم و اونها هم امنیت و پایداری سرور رو در برابر هک و کراش تا حد بالایی تضمین کردند.
هیچ سروری در دنیا نیست که هک نشه ولی ما همه سایتهامون رو توسط نرم افزارهای پیشرفته بررسی امنیتی میکنیم و تمام حفره هایی رو که نرم افزار تشخیص میده به شرکت مربوطه اطلاع میدیم که رفع کنه.
ضمنا وقتی روزانه، هفتگی و ماهانه از سرور بکاپ تهیه میشه اون هم در یک دیتاسنتر دیگه فکر نمیکنم جایی برای نگرانی باقی بمونه
جناب تقی خانی بنده قصد توهین یا بی احترامی نداشتم! صرفا تجربه ی شخصی خودم رو گفتم. شما هم من نمیبینم حرفی از امنیت زده باشید در این تاپیک که "سرویس هاتون امن هست" که این میشه گفت نشان دهنده ی تجربه ی علمی بالای شما هست! خودتون هم میدونید هاست اشتراکی به هیچ عنوان یک هاستینگ امن نمیشه! شما به بهترین های دنیا هم که بدید مدیریت کنن باز هم نمیتونن هاست اشتراکی رو 100% امن کنن! چون دسترسی فقط برای 1 نفر نیست! و حد اقل روی هر سرور 50 تا یوزر دیگه هم هستن... که به راحتی میتونن به دیگر فایل های سرور دسترسی داشته باشن!
تازه این یک مثال خیلی خیلی کوچیک هست! هکر اگه بخواد هک کنه کاری براش نداره.... در کل قصد بنده بی احترامی نبوده.... صرفا جهت اطلاع بوده....