نقل قول نوشته اصلی توسط takweb.ir نمایش پست ها
خوب این نکته هایی که اشاره شده در این قرارداد میتونه پیش بینی بشه
ما هم نگفتیم حتما رو کاغذ باشه (اون دیگه با شرکت سرویس دهنده و خواسته مشتریه)
ما نمی خوایم اسم قرار داد و مثل خیلی از شرکت های فعلی ارائه بدیم
می خوایم یه پشتوانه باشه نه یه کلاس کاری
- حتما باید توش باشه.
- من منظورم به شما نیست در مجموع دارم می گم ، اتفاقا این کار شما خیلی خوب هست ، اما منم دانسته ها و تجربه خودم رو گفتم ، در حقیقت اون چیزی که تو دنیا داره اجرا می شه.

- مسلما قرارداد بیشتر پشتوانه سرویس دهنده است ، تا در آینده مشتری ادعاهای عجیب نکنه ، چون اکثریت کاربران واقعا نسبت به مسائل آگاه نیستند ، طرف سایتش هک می شه می ندازه گردن هاستینگ ! در واقع قرارداد می بندند تا مشتری بدونه حوزه فعالیتش کجاست ، تنها مواردی که من تا حالا به نفع مشتری دیدم یکی گارانتی آپتایم هست و یکی ضمانت بی قید و شرط برای سی روز اول ! اما برای همون آپتایم ، طبق قوانین تعمیرات سرور جز ضمانت محسوب نمی شه. که طبیعی هم هست.

قرارداد چیز خوبیه ، اما متاسفانه تو ایران رقابت ما شده تو قراداد دادند یا ندادن ، در حالی که چیز به نفع مشتری نداره و حتما باید در سایت قرارداد وجود داشته باشه ، این که مثلا من تو سایتم قراداد ندارم نشانه ضعف من هست ! در ضمن اگه به شرکت های خارجی بگی من قراداد کتبی می خوام ، بهت می گند همون رو پرینت بگیر !

شرکت های فعلی ، اگه معتبراشون رو مد نظر داشتید ؛ باید بگم اتفاقا کارشون درسته ، شما بخوای امتیاز بیشتر بدی در اشتباه هستی ، علی الخصوص که دسترسی فیزیکی به سرور هم نداری.