هاستینگ متعهد به حفظ اطلاعات است اما شرایطی وجود داره:
1- به نظر شما اگر سایتی باعث بروز مشکل برای دیگر کاربران شود, به خبر نامه ها توجه نکند به اخطارها توجه نکند منطقی است که اطلاعات چند صد کاربر دیگر برای آن کاربر به مخاطره بیفتد؟
2- لاگ فایل از داخل کنترل پنل قابل دانلود کردن است. اگر گفتگو را کامل خوانده باشید. مسئول پشتیبانی محترم فرموده اند که پوشه public_html پاک بشه. که این هیچ ربطی به دیتابیس و لاگ فایل نداره
3- واقعا اگر کسی توسعه دهنده جوملا است از مشکل امنیتی به این بزرگی (تایید مشکل امنیتی جوملا در نسخه های قدیمی) خبر ندارد؟!!!
4- چرا هر موقع مشکلی برای سایت ایجاد می شود اول انگشت اتهام به سمت سرور می رود. بهتر نیست اول کمی تحقیق کنیم؟
اولا وضیفه هاست ها بک آپ گیری نیست اما عموما شرکت های هاستینگ برای حفظ کسب و کار خود بک آپ تهیه می کنند. اما این وضیفه همیشه به عهده خود مشترک است که از اطلاعات خود بک آپ تهیه کند. یک درصد احتمال دهید که در دیتاسنتر اون شرکت آتش سوزی شود و ... عملیات تروریستی شود و ... کلا حوادث غیر قابل کنترل. اون موقع چی؟ سایت اگر مهم باشد خود کاربر همیشه بک آپ تهیه می کند. این یک تضمین است.
ثانیا به همان دلایل بالا من اگر سایتی داشته باشم همیشه خودم بک آپ می گیرم. حال یک توسعه دهنده جوملا به این نکته بیش از من و شما آگاه است.