دوست عزیز
خودتون اعلام کردید که دیتاسنتر نیست . خوب این یعنی چی ؟؟؟ ( در بهترین حالت میشه یه ISP . غیر از اینه ؟؟؟ )
من از یه شرکت اکانت تست گرفتم . توی افرانت هم بود . دادن اکانت تست یه چیزه رایج و معمولیست . اگر سرور برای خودتون باشه ، و حتی اگر واسطه هم باشید ، گرفتن اکانت تست مشکلی نداره . ما به شرط اجرا بازی و قرار گرفتن در سرور لیست میتونیم از شما همین الان سرور رو بخریم . اگر قبول دارید ، شماره حساب بفرمایید تا هزینه رو به حسابتون واریز کنم . ( راستی اکانت تستی که من گرفتم ، سرعت دانلودش 8 مگابایت در ثانیه بود . بازی 11 گیگ بود و در عرض 30 دقیقه دانلود شد . با لینک تورنت )
کارت گرافیک نیازی نداریم . بازی رو از روی کنسول اجرا میکنیم . یه کارت گرافیک معمولی که ویندوز سرور 2008 رو بالا بیاره ، برای ما کافیه .
عالیه دوست گرامی
در کدوم دیتا سنتر ؟؟؟
سرعت دانلود و آپلودش رو میتونید بفرمایید ؟؟؟
مشخصات سی پی یو ؟؟؟
وضعیت اینترنت ؟؟
اکانت تست فقط برای 3 ساعت جهت اجرای بازی و قرار گرفتن در سرور لیست ، میتونید بدید ؟؟؟
قیمت ها خوبه .
قبلا هم گفتم . ما مشکلی با قیمت نداریم . ( فقط بیشتر از 105 تومن نشه که نمیتونیم بدیم) .
موارد مورد نیاز ما :
رم : 2 گیگ
سی پی یو : خوب باشه ( اگر شد Core i7 )
اینترنت عالی ( یه دیتا سنتر خوب مثل افرانت )
هارد 60 گیگ ( بیشتر به دردمون نمیخوره . فقط 1 پارتیشن نیاز داریم . بیشتر از این هم بدید عیبی نداره )
ویندوز سرور 2008
پهنای باند حداقل 150 گیگ ( بیشتر بدید عالی میشه )
اگر میتونید 1 اکانت جهت تست فقط برای 3 ساعت بدید . پوله کمی نیست . تازه ما تا آخر سال هم تمدید میکنیم .
با تشکر

- اکانت تست موجود نمی باشد ، در ضمن شما تو ایران سرور میخوای با سرعت دانلود 5مگابایت که به عبارتی میشه پورت 40 مگابیت ! :| - آیا می دونید هزینه فیبر نوری 40مگابیت در ایران چقدره ؟! حدود ماهی 2میلیون تومان در میاد ! شما هزینه پورت رو بدید من تا 100 مگابیت هم میدم!
) .