مشتری حق انتخاب دارد !! اصلا به هیچکس هم ربطی ندارد که چقدر سود میکشید یا نمی کشید. اگر اینجور بود دیگه خدا نباید عقل و قدرت تفکر برای انسان قرار میداد که... عقل خدا واست گذاشته واسه همین که بتونی تصمیم بگیری و هر کدوم دیدی بهتر است انتخاب کنی.آن مشتری که یک سرور از بنده بگیرد 180 تومان حال آنکه من آن را از آلمان گرفتم 80 تومان آیا نباید به مشتری بگویم که کیفیت آلمان از امریکا کمتر است تا بنده خدا شاید یک آفر دیگر داشت مثلا از امریکا کانادا
فعلا اونا ما و شما رو ادم حساب نمی کنن !!!بنده دیتاسنتر های امریکا رو تایید می کنم و دوست ندارم کسی وقت خودش رو روی دیتاسنتر های آلمانی تلف کنه.![]()
نه شما خدای manage و لینوکس و ویندوز هستی و نه دیگران ! چون این مباحث اینقدر گسترده هست که هیچکس توش نتونه بگه من 100% بلدم !! پس زیاد جو گیر نشیدچرا هر کس (مثلا شما) فکر می کنی خدای وب هستی و بقیه هیچ اطلاعی از root و managed و لینوکس نداره ؟
هر کس حرفی نزد یعنی لال بود یا از شما کمتر اطلاع داشت که ....
شاید...
این هدف خدا پسندانه نیست ! این عدم رقابت با سایر سرور دهنده هاست که بجای رقابت دست به تخریب زدید , اینم دیتاسنتری که چندین میلیارد اعتبار دارد و فکر نمی کنم با حرف در پیتی شما بتونید اونو تخریب کنید.اگر بنده بتوانم با این پست موفق شوم که یک نفر را از خرید از هتزنر منع کنم به هدف الهی و خداپسندانه ی راهنمای هم وطن عزیزم رسیده ام
در ضمن ما ایرانی ها همیشه به جای رقایت نمیدونم چرا اینجوریم کسی که داره شاخ میشه همه میخوان تخریبش کنن !! این یادت باشه که هیچوقت قطار ایستاده بهش سنگ پرت نمی کنن به قطار در حال حرکت سنگ میندازن !!!!!
باز فراموش نکن هرکس عقل داره و قدرت انتخاب و مهندس شما کدوم شرکت بزرگ دیدی که بیاد بگه من 15000 تومان میخرم و میدم 17000 تومان ؟!؟!؟! این سیاست هست !؟!؟!؟!؟!؟! عجب حرفی میزنید