سلام به همه دوستان
من تصمیم دارم که دامنه ای برای خودم بخرم هم com و هم ir . ولی نمی دونم که از کدوم شرکت بخرم.چون ip بعضی از شرکتها برای کانادا هست و بعضی برای آمریکا و بعضی برای آلمان.حالا موندم که کدومش بهتره.و آیا تو سرعت یا کیفیت و امثال اینها تاثیر داره یا نه.البته آمریکا از همش گرونتره و بعد کانادا و بعد آلمان.سایت م ی ه ن هاست که از آلمان هست com رو 12 هزار تومن و ir رو 6 هزار تومن میده.اما این شرکت تو رشت هست من که تهران هستم آیا صلاح می دونید به خاطر ارزون بودنش برم از اونا بخرم آیا معتبر هست یا نه.چون شماره تلفنی هم واسه تماس نداره .همچنین چون من حتما می خوام سال بعد در یه شرکت تو تهران نمدید کنم واسم مشکلی که پیش نمیاد.هاست رو هم از گ ی گ ف ا گرفتم رایگان(البته برای شروع) می خواستم بدونم که برای اتصال دو دامنه که مشکلی پیش نمیاد.چون در بعضی از هاست ها نوشته که باید سرویس اتصال دو دامنه رو بخرید ولی در گ ی گ ف ا به صورت خودکار این رو داره.و اگر بخواهیم از سایت های دیگه بخریم قیمتش چنده. و اینکه در خرید دامین نوشته باید آدرس کامل منزل رو با تمامی مشخصات براشون بفرستید و من نمی خوام وقتی کسی دامین من رو چک می کنه مشخصات و آدرس و شماره تلفنم رو بفهمه شما بگید که من چیکار کنم.(البته ببخشید که من سوال قسمت هاست رو هم همین جا پرسیدم لطفا اگر کسی از دوستان توانایی پاسخ داره دریغ نکنه
با تشکر از همه دوستان