نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: نیازمند سرور اختصاصی با کانفیگ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Hostpolis آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    4,763
    تشکر تشکر شده 
    1,678
    تشکر شده در
    961 پست

پیش فرض پاسخ : نیازمند سرور اختصاصی با کانفیگ

اشتباه میکنید . پس سرور با پورت 1 کاملا اختصاصی ندیدید.این که شما میگی uplink همون share هستش. تو اروپا فقط 3 جا پورت 1 اختصاصی میده : Ovh - leaseweb - equinix
    لطفا قبل از اینکه کسی رو به دانستن یا ندانستن نسبت بدین دربارش تحقیق کنید. و همینطور درباره پورت ۱۰۰۰ لطفا از یک نفر در مخابرات یا از isp ها سوال کنید یا اگر آشنایی در خارج از ایران داشتید که زمینه کاریش مخابرات بود یا تحصیلات ارتباطات داشت سوال کنید.

درباره سرور مورد تقاضای شما٫ پهنای باند مورد استفاده شما خیلی زیاد هست. شما با یک سرور عادی کارتون راه نمی افته و به نظر من دنبال سرور نرید. با همه امکاناتی که ما در دو شبکه خودمون داریم امکان اینکه پاسخگوی نیاز شما باشیم نیست به چند دلیل:

۱- روزانه تا ۲۰ ترابایت پهنای باند مصرفی یعنی تا ۲۱۰۰ مگابیت کانکشن اختصاصی. شما اگر از ارزونترین ارایه دهنده پهنای باند هم این رو قیمت بگیرید بهتون روی ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ دلار در ماه قیمت میده. در ضمن تجهیزات اضافی فایبر فراموش نشه که خودش هزینه سرسام آور داره

۲- شما با هارد sas هم اگر سرور جمع کنید سرعت نوشتن و خوندن موازی تا ۶ گیگابیت در ثانیه بالا میره که خودش یک رقم اسمی هست. طبعتا شما یک زمان پیک دارید که هارد ها هم جوابگو نخواهند بود.

من با توجه به نیازی که شما فرمودید هیچ تمایل یا منفعتی برای خودم نمی بینم که بخوام بهتون سرویس بدم. اما چند تا پیشنهاد دارم برای اینکه بتونید راه رو درست برید.

۱- برای اینکه ببینید دقیق چقدر مصرف می کنید گراف بگیرید از سرویس دهنده یا هرکسی که مسول سرور هست. بدون اطلاع دقیق فقط وقت خودتون رو تلف میکنید و پولتون رو توی جوب میریزید.
    ۲- حتی اگر این میزان که فرمودید مصرف داشته باشید٫ کار شما با سرور انجام نمیشه و باید cdn بگیرید که بتونید محتوا رو در جاهای مختلف قرار بدید. اینطوری هزینه پهنای باند کم میشه براتون. البته این به شرطی هست که مشترکینتون سراسر دنیا باشن نه تو ایران.

امیدوارم کمکی شده باشه بهتون. در صورتیکه به نتیجه مطلوبتون نرسیدید می تونید با بنده تماس بگیرید تا یا راهنمایی بیشتر کنم یا به افرادی که تخصص کار با سایت های پرترافیک دارند در دیتاسنترهایی مثل رک اسپیس متصلتون کنم که اونا به شما کمک کنن.

روزتون بخیر
    SYNAPTI.CA - World's Localhost
    نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
    دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا

2. تعداد تشکر ها ازHostpolis به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)