سلام

نقل قول نوشته اصلی توسط servers24 نمایش پست ها
با توجه به اینکه یکی از دوستان من رو از وجود چنین تاپیکی در این فوروم مطلع ساختن ، لازم دیدم توضیحات میفیدی رو در اینجا ارائه کنم :

همین طور که ظاهراً همه دوستان می دونن، متاسفانه فوروم مجیدآنلاین به یک محیط بسته تبدیل شده و همین امر موجب شده شرکت ها یا افرادی که با مدیران مجیدآنلاین در ارتباط هستن بتونن از اون به عنوان محیطی بی رقیب برای تبلیغات استفاده کنن و در این میان از هیچ رویکردی برای پیشبرد اهداف خود دریغ نمی کنند!
به طور مثال مدتی در همین فوروم فرد معلوم الحالی وجود داشت که ادعا می کرد از ما سرویس VPS به همراه cPanel گرفته و در نهایت اطلاعاتش رو از دست داده! در حالی که چنین چیزی اصلاً در کل مدت فعالیت سرورز24 که از سال 2003 می باشد ، برای هیچ یک از مشتریان ما اتفاق نیفتاده! که البته پس از حدود 2 ماه دردسر تاپیک مورد نظر پاک شد!
لذا نظر به این موارد تصمیم بر آن گرفته شد که در این فوروم هیچ مبحثی درباره سرویس های ما انجام نگیرد تا با مشکلاتی این چنینی برخورد نکنیم. همچنین با توجه به اینکه خود سرورز24 دارای فوروم اختصاصی هست ، نیازی به اینکه در فورومی نظیر مجیدآنلاین افرادی به بدگویی از ما بپردازند وجود نداشت!
در مورد کیفیت خدمات ما هم مسلماً می تونید از خیل مشتریان ما که ظاهراً چند تایی هم در همین فوروم هستند بپرسید تا در مورد کم و کیف آن بیشتر بدانید!
از اینکه پاسخ شما را دیدم خیلی خوشحال شدم.

در مورد سایت مجیدآنلاین و نحوه عملکرد آن من اطلاعی ندارم ولی در این مورد که شما آن را تحریم کنید به نظر من جالب نیست چون به این صورت مشتری ها نمی توانند درست تصمیم بگیرند .

شما اگر در خیلی از فروم های خارجی بخصوص Webhostingtalk.com بررسی کرده باشید در خیلی از تاپیک ها از خیلی از دیتا سنتر های بزرگ انتقاد می شود که حتی خیلی از آنها واقعی نیست و به قول معروف جو سازی است ولی چون معمولا یک نفر از آن دیتا سنتر هست جواب می دهد و تصمیم اینکه حق با چه کسی است با کاربر است .

با تشکر