با سلام
آقایون بعضی وقتها برام پیش میاد که بعضی سایتها برام باز نمیشن (فقط برای من چون همون لحظه از بقیه می پرسم مشکلی ندارن) . سایتهایی هم برام این طور میشن که روزانه خیلی زیاد باشون کار می کنم و داخلشون هستم
که تو راسشون سایت خودم هست !!! چندین ماه هم هست که این طوره و واقعا دیگه به سطوح اومدم . سایت خودم برای خودم باز نمیشه یعنی مرورگر اصلا سایت رو نمیشناسه (با انواع مرورگر هم امتحان کردم ) و وقتی می گرده بعد چند ثانیه میگه نمی تونه سایت رو پیدا کنه انگار مثلا آدرس سایت رو اشتباه زدیم .
امروز الان که دارم این پست رو می زنم سایت وی بی ایران vbiran.ir برام این طور شده ، اولین باره که این سایت برام باز نمیشه چون دیروز کامل داخلش بودم و کلی پست زدم و ...

واقعا دیگه الان به سطوح اومدم برای چی بعضی وقتها یک باره سایتهای پر کاربردم اصلا باز نمیشن گویی که انگار اون سایت وجود نداره یا آدرس رو اشتباه می زنم اللخصوص سایت خودم اونم فقط برای خودم این مشکل وجود داره .
بعضی وقتها با چند بار ری استارت کردن سیستمم مشکل حل میشه و بعضی وقتها هم با گذشت چند ساعت !

دوستان اگر می دونید یا حدس می زنید این مشکل از چی می تونه باشه لطفا بگین تا انجام بدم
خیلی ممنون از شما