حالا 30 هم نشد نشد. فقط خواهشن همه ببرید بالاو درصدی هم که ببرید همون اختلافهای قبلی هست. پس جای نگارانی نیست.در ضمن حتما نباید 30% باشد. می تواند بیشتر و می تواند کمتر باشد ! باید همگی تصمیم بگیریم.
دوستان یه مژده
من کار و زندگیم رو ول کردم و الان دارم اسکریپت برای بهبود این وضعیت مینویسم. دوستان php نویس کمک کنن. کسایی هم که میتونن سرور بدن آماده باشن. چون این اسکریپت روی چنتا سرور از چند نقطه از دنیا قراره باشه. هیشکی هم قرار نیست پول بده یا پول بگیره. هر کی به اندازه توانش کمک میکنه.
شاید یکسری ها ویژگیش رو توی پست حذف شده خواندن ، ولی بازم اینجا میگم:
1- هاستینگها آی پی سرور رو میدن ، بعد از یک ماه وضعیت سرور معلوم میشه از نظر پایداری.
2- یک سری افراد کار بلد رو باهم جمع میشیم و انتخاب میکنیم(حدود 10 نفر) که وضیفشون بررسی سرعت سرور و لود صفحات و امنیت هست. و اینها هم به هر آی پی ثبت شده یه نمره میدن.
3- سیستم شروع میکنه به رده بندی و آی پی هاروو بترتیب اولویت در کیفیت منظم میکنه و در آخر تعداد آیپی ها تقسیم بر 5 میکنه.
اینجوری کیفیت هر سرور معلوم میشه و باز هم یک نظر سنجی عظیم. این کیفیت ها در کنار هم قرار میگیرن و هر کس میره یک قیمت براش تعیین میکنه و سیستم اون هارو میانگین میگره و اعلام میکنه.
در آخر نیاز نیست هر کس همون نرخ رو بزاره برای سرویسش. هرکی یه قیمت تو همون مایه های قیمت میانگین میزاره.
این قضیه برای میزبانی وب هست. اما در مورد وی پی اس و .....
نیخوام کارا قاطی شه برای این میزاریم بعد اتمام این موضوع.
برای سایت هم یک پیج با ظاهر ساده تهیه کردم. که هیچ تبلیغی یا اسمی قرار نیست داخل اون قرار بگیره. حتی برای دیدن کیفیت هر سرور ، یوزرها نمیان تو سایت ، بلکه از لوگوکه شما تو سایت میزارید استفاده میکنن(مثل لوگو وضعیت زرین پال)
در مورد میزبانیش و دامنه ، اصلا مهم نیست کی بزارش ، فقط یکی باشه که حداقل مورد اطمینان 20 نفری باشه در درستکاری.
عکس صفحه اولش رو هم میزارم ببینید.
در مورد اسکریپت هرکی پیشنهاد بهتری داره بگه (فعلا اسکریپت)
در ضمن اگه همکاری کنید خیلی زود تموم میشه مخصوصا اگه کسی کمک کنه
در مورد خودم : من هیچ گونه دخالتی نمیکنم و حاظرم اسکریپت رو بدم به کسی که معتمد همه هست.