همه دوستان توجه کنن. من برنامه خاصی برای صنف دارم که میگم. کاملا عادلانه و بی طرف. یک برنامه هست که حاظرم خودم 1 ماه وقتم رو صرفش کنم بدون هیچ مزدی. همین که 2 نفر از آدم یاد کنن کافیه. اما این قضیه صنف میمونه برای بعد خدمت من که مرداد تموم میشه.
اما در مورد 30 درصد. من همین الان نرخام رو بردم بالا. هرکی میخواد نرخهاش رو ببره بالا همین الان اینکار رو بکنه. دیگه اگه 30 نفر بشیم اگه 10 نفر بشیم نکنید. میمونه یک چیز دیگه، و اونم اینه که توجه داشته باشید فقط الان افراد تازه کار دنبال هاست ارزون هستند. وقتی قیمت ها بالا بره مشتری به اینجور سایتهای ارزون فروش شک میکنه و طرفش نمیره. خود شما به شخصه اگه بدونید سرویستون قطعی داره، میرید سراغش؟ نه. پس در درجه اول کیفیت
نکته دوم اینه که با بالا بردن قیمت و کم شدن مشتری ، کیفیت بالا تر میره و این چیزیه که مشتری میخواد و هیچ وقت مشتری چیز ارزون و بی کیفیت رو به دوستاش تبلیغ نمیکنه.
و اینجو شما هم به پول میرسید هم درجه هاستینگتون رو بالا میبرید. یک مثال ساده در همین ضمینه هم بزنم.
کیا v-p_n میفروشن؟
2 تومن میدید دیگه؟
خوب حالا اون رو بکن 5 ، ببین چقدر از مشتریات کم میشن و کیفیت سرویست میره بالا. در مورد پولت هم ، تو داری از هر مشتری 5 تومن میگیری. یعنی پول 2 تا و نصفی مشتری. پس ضرر هم نمیکنی.
و اما چه سودی برای تو داره؟
حداقل سودش اینه که با افتخار میگی سرویس من کیفیتش بالاست. کسی نماد قر بزنه و بگه سرعت پایینه و اعصابت رو خوردکنه. همه میان و میگن کیفیت سرورت خوبه و فوقش بگن یکم گرون میدی و تو میگی پول کیفیت بالا رو داری میدی.
حالا بیای 1000 بدی همون *** رو. ببین سرورت دیگه نمیکشه. همه شاکی و هزارتا مشکل دیگه
من به شخصه این موضوع رو تجربه کردم.
هرکی نرخ رو کشید بالا زیر پستش بزنه "افزایش 30% نرخ" با رنگ قرمز