نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: مراح پله به پله برای راه اندازی دانلود سنتر

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن HyperServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    3,252
    تشکر شده در
    2,153 پست

پیش فرض پاسخ : مراح پله به پله برای راه اندازی دانلود سنتر

نقل قول نوشته اصلی توسط web-master نمایش پست ها
    به نام خدا

درود خدمت شما دوستان عزیز

من قصد راه اندازی یه دانلود سنتر رو دارم ، و از اون جایی که قبلا ر این زمینه تجربه ی عملی نداشته ام ، نیاز به کمی راهنمایی دارم .
    کارهایی که باید انجام بدم به نظرم این موارد هستش . اگر جایی رو اشتباه میکنم لطفا اشتباه من رو اصلاح کنید

1-تهیه ی یک سرور مجازی ( جهت فال سرور )
    2-تهیه ی یک هاست+دامنه ( جهت بازدید کاربران)
    3-نصب یک CMS روی هاست
    4-دانلود اطلاعات از سایت های خارجی بر روی VPS
    5-قرار دادن لینک بر روی سایت

این مراحل کلی بود که در ذهن دارم .
    اما در مورد جزئیات چند تا سوال دارم :

1-برای شروع کار چه VPS ی با چه مشخصاتی برای من مناسب هستش
    2-چه نرم افزارها و تنظیماتی باید روی VPS انجام بشه ؟(برای مثال من که قصد دارم فقط به عنوان فایل سرور ازش استفاده کنم باید Apache یا mysql یا .... رویش نصب کنم یا یک سرویس FTP کفایت میکنه ؟)
    3-آیا لازم هستش حتما یک کنترل پنل پولی خریداری کنم ؟ یا یک رایگانش مثل webmin نیازم رو بر طرف میکنه ؟
    4-آیا نصب یگ GUI سبک مثل XFCE یا LXDE روی VPS کار درستی هست ( برای راحتی کار)
    5-برای دانلود اطلاعات از سایت های خارجی ( که عموما لینک مستقیم ندارند ) باید اکانت های پولی Rapidshare , hotfile ,... خریداری کنم و یا از Torrent میشه استفاده کرد ؟
    6-فایل هایی رو که دانلود میکنم ، در کجای VPS باید ذخیره کنم که بتونم به کاربران لینکش رو ارائه بدم ؟
    برای مثال لینک زیر رو ببینید :
    http://hostdl5.vatandownload.com/sof...adiBBC-The.rar
    این hostDL5 الان چیه ؟ یه ساب دامین هستش ؟ که روی یک مسیر خاصی رو VPS پارک شده ؟

ببخشید کمی طولانی شد
    اگر محبت کنید و راهنمایی کنید یک دنیا ممنون میشم
    1 - طبقه گفته خودت vps برای فایل سرور می خوای... یه vps با حداقل رم 1 گیگ و cpu مناسب کفایت میکنه (برای شروع) .... که حدودا ماهی 40 تا 60 ممکنه قیمت داشته باشه
    2 - پیشنهاد میکنم حتما حتما بدی کسی برات کانفیگ کنه که یه کانفیگ خوب و کامل و معمولی بین 50 تا 100 برات هزینه داره .... وقتی فایل سرور می خوای ....یعنی نیاز به دیتا بیس نداری ...پس mysql نمی خوای...ولی یک وب سرور مثل apache,nginx,litespeed,.... نیاز هست (لاین اسپید هزینه لایسنس داره)
    3 - نه نیازی نیست.... ولی هرچه قدر پول بدی آش میخوری.... یعضی وقت ها پنل های رایگان مشکلات عجیبی ایجاد میکنه...(البته خیلی کم)
    4 - وقتل کنترل پنل داری نیازی به GUI نیست .... چون کار خاصی نداری...نهایت با ftp فایل آپ میکنی.
    5 - اگر اکانت داشته باشی هم سرعت بیشتری داری ...هم waiting نداری ( rapidbaz رو پیشنهاد میکنم) ..... اگر در سرورهای آمریکا seed نکنی تورنت مشکلی پیش نمیاد.
    6 - از طریق پنل راحت ترین راه هست (تا کار نکنی نمیفهمی دقیق....اطلا کار سختی نیست)
    (7-) hostdl5 یک ساب دومین که مختصا به یک ip دیگه(یا آدرس دیگه تو همون سایت) وصل شده .... شما هم میتونید مثلا 5 تا vps بگیری و 5 تا ساب دومین وصل کنی
    ویرایش توسط HyperServer : March 7th, 2011 در ساعت 11:45

2. تعداد تشکر ها ازHyperServer به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)