با سلام خدمت دوستان عزیز .
در این مدت 20 روز که فعالیت هام رو بیشتر کردم و به مسائل امنیتی در سرورها و پورتال های ایرانی روی آوردم ( که ایرادای سرورهای مختلف را گزارش و پورتال های مختلف را هشدار دادم ) .
به نظر خودم کارم خوب بوده ( درست یا غلطش به دید شما بستگی داره ) و باعث کمک رسانی و اطلاع رسانی های گسترده ای شد و این اطلاع رسانی ها باعث شد خیلی از دوستان برنجن و با ایمیل ها و "پ خ" هایی که دادن متوجه شدم که داستان داره غم انگیز میشه و فروش خیلی ها پایین اومد و پورتال ها رو به چشم بدی میبینن .
در صورتی که قصد من این نبود ( فقط هشدار و گوشزد بود ) من میام گوشزد میکنم اجنبی میاد کارشو انجام میده ...
به هر حال من از 17 سالگی ( 1383 ) کارم رو تو این زمینه شروع کردم و موفق هم بودم ( خدا رو شکر ).
وقتی دیدم خیلی از عزیزان برنامه نویس و هاستینگ با کیفیت پایین کالاشون , بدون اینکه مسائل مهم امنیتی رو رعایت کنن ( هنوز هم رعایت نمیکنن و پر ادعا به کار خودشون ادامه میدن ) طاقت نیاوردم و از وب سرور مسیرکاریم رو به این کارایی که اواخرم انجام دادم تغییر دادم .
که ادامه ی فعالیت های من به نظرسنجی و رای مثبت برمیگرده ( نظرسنجی خصوصی می باشد ممنون از رای شما )
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
ببخشید .
رازی = راضی