رحمان جان در چت بیا بهت بگم چه کار کنی واسه نسخه 1.7.9 واسه تست. چند روز چیه عزیزم چند سال تست کن. تستش رایگان است. و کامل نصب میشه و میتونی ببینی کامل و سیستم رو بررسی کنی. درخدمتتم.
دوست عزیزم , بنده یکسری گزینه هایی که فکر میکردم بهتر باشه رو به آقای نجفی پیشنهاد دادم و ایشون مثل همیشه با روی باز استقبال کردند. یکی از همین گزینه ها پیشنهاد دروازه پرداختی کلیه بانکها منجمله زرین پال هم به عنوان یک دروازه پرداختی متناسب برای اکثر کسانی که امکان دریافت درگاه توسط خود بانک ها را ندارند میسر است , پیشنهاد شده. ان شا الله نسخه 3 سیکما بیاد تا اونجایی که من صحبت با آقای نجفی داشتم امکاناتش یکیش ماژولار بودنشه. این درگاه ان شا الله روی سیکما 3 هم قرار خواهد گرفت و نبود میتونید ماژول رو خودتون بنویسید. نهایتش بیاد بیرون سیکما 3 بنده سعی میکنم که بدم برنامه نویس شرکت خودم بنویسه و در اختیار عموم قرار میدیم. ولی فکر نمیکنم نیاز به نوشتن ما باشه خود آقای نجفی این گزینه را تعبیه خواهند کرد. ان شا الله.
نسخه سیکمایی که میبینید اون زمان که نوشته شد زرین پالی وجود نداشت پس طبیعتاً تعبیه نشده. و نبود این دروازه دلیل بر سیاستی خواص از سمت سیکما نیست به نظر من.
موفق باشید.