نوشته اصلی توسط
demonvictor
در سطح بسیارپایینی، علت این مسایل، برمیگرده باز به مشکلاتی که در منطقه برای ما ایجاد شده. متاسفانه همین مشکل قطعی برق هم، بعد ازینکه، ترکمنستان، به ما گاز نداد، چالش های این شکلیه قطعی برق رو برامون ازونموقع تا به الآن ایجاد کرده.
از اونطرف پای اروپاهم این وسط هستش. مثلا میاد میگه که ببینید، این فقط ما نیستیم که بدبخت شدیم و از ذغال استفاده میکنیم. حتی ایران هم، مشکل گاز داره. یجورایی، یه سری اتفاقایی داخل منطقه مون میفته که، خیلی عجیبن. اما همینقدر که بدونیم، مسایلی که بخاطر بازی های رسانه ای، ایجاد میکنن، یکی از هزارتاش اینه که ممکنه واردات گاز قطع بشه، بعدش ممکنه که چالش برق بخوریم، بعدش برق دیتاسنتر قطع میشه. ولی ازونطرفم، یه جوکی به اسم استاندارد جهانی داریم که هر صاحب قدرتی، میاد میگه که استاندارد اینی هستش که من میگم چون این بهتره. بعدش یک نفر صاحب قدرت دیگه میاد میگه که نه، اون خوب نیست. این روشی که من انجام دادم خیلی بهتره. آمازون میاد میگه که نه، اینی که من دارم انجام میدم، استاندارد تره. علیبابا چین هم میاد میگه، ایی بابا. چرا انقدر بیزینس هارو لاک میکنید به زیرساخت هاتون. این زیرساختی که من ارایه میدم و مدلی که پیاده سازی کردم استاندارد تره.
همین بازی همیشه هست.
توده ی مردم هم که هنوز درگیر بازی های رسانه ای میشنو میان تو انجمن میگن، ایران کل ترافیکش به دوترابایت نمیرسه وو دیتاسنتر نداره وو ایران فلان است و بهمان. اما درواقع، حق با شماست و زیرساخت هایی که ایران بهش ورود کرده، متاسفانه بشدت کل کشور رو به خودش وابسته کرده و یک قطعی برق، چالشی به این بزرگی رو ایجاد کرده.
اما اینکه دیتاسنترای شما، داره این کمبود های دیتاسنترای مارو میبینه و داره راهکارهای حل این چالش هارو پیاده سازی میکنه، بسیار عالی و خوشحال کننده ست. این نشون میده که بین ما مردم، تیم هایی هستن که دارن کارهای بزرگ، جدی، و خیلی مهم انجام میدن که سطحسرویس دهی رو تو منطقه، تغییر میدن.
همین کارهایی که انجام میدید ممکنه در بنظر خیلی از افراد کوچیک و جزیی باشه اما در حقیقت، مناسبات چالش های مشکلساز رو جابجا میکنه. موفق باشید.