نقل قول نوشته اصلی توسط Genral X2 نمایش پست ها
تو از بابات اینطوری دفاع میکنی ک اومدی اینجا اینقدر نوشتی ؟! من موندم تو چیکاره ای ؟!
سرویساش به معنی واقعی کلمه کصشعرعه بی منطق ترین هاستینگیه ک دیدم

- - - Updated - - -

اصن فک کنم قاشق گوه خوریتا تو جیبت نمی زاری همش تو دهنته
امثال شما قبلا ها تو این انجمن جایی نداشتن نبین الان اینقدر راحت داری اینجا دهنتو وا میکنی که نشانه شخصیتت هستش

در مورد اینکه میگی از بابات دفاع میکنی باید خدمتت عرض کنم بنده بابام رو میشناسم شمایی که هرکیو میبینی جای بابای نداشتت میدونی که میخوای ازش دفاع کنی یا نه
بنده خودم از ایشون سرویس گرفتم بیش از 8 تیکت در عرض 10 روز دارم که حداقل 5 تا ریپلای داره و کلی کار که خودم به شخصه سرشون ریختم و با توجه به تجربه ای که از این کار دارم خدمت شما بی پدر عزیز عرض میکنم که هم شما و هم نفر دیگه ای که اینجا دهن گشادتون که مثل توالت عمومی نجس و کثافته رو باز میکنید باید بدونید اعضای انجمن و افرادی که از فروشنده های مختلف خرید میکنند باید وضعیت سرویس دهنده رو با سند و مدرک ببینند نه اینکه چهارتا جوجه عین شما بیان زیر پست امثال ایشون رو خراب کنند ضمن اینکه بنده خودم 10روز هست سرویس گرفتم و هنوز به حالت استیبل نرسیده وضعیت سرویسم که مطمئنا به خاطر ایراداتی هست که در هر دو طرف بوده و اگر دانشش رو داشته باشید خودتون میتونید مشکلتون رو حل کنید
به هر حال باز بنده تاکید میکنم وضعیت پشتیبانی و پاسخگوئی مناسب هستش