نقل قول نوشته اصلی توسط tmfar نمایش پست ها
آخه عزیزreal نا real نداریم که هرسرعتی گرفتی بر اساس بیت هست تقسیم بر 8 میشه سرعت واقعی دانلود
چرا Real و غیر Real نداریم !

چرا یه جا تو تهران 1 مگ 100 تومن هست ! یک جای دیگر 20 تومان !!! این دو تا با هم فرق نمی کنن !!!!

قانون هست که کاربر خانگی اجازه نداره بالاتر از 128 داشته باشه ! پس چرا برخی شرکت ها میان 1 مگ میدن به خونه ؟

---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط 4n0nym0us نمایش پست ها
گروه هم اشتباه زدی فکر کنم، نرم افزار!!!!
بهتر از این پیدا نکردم ، شما پیدا کردید بگید انتقال میدیم !

---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط 4n0nym0us نمایش پست ها
به طور کل gprs هم به عنوان اینترنت خانگی در کلاس اینترنت حساب نمی کنند، اما خوب چون اینجا ایرانه، حساب می کنند دیگه
تو چی حساب می کنند ؟ تو voip حساب می کنند ؟

---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط khomar نمایش پست ها
برای کابلی ، میان یه کابل رو با سرعت 100مگ اشتراکی در خونه شما نصب میکنند و میرن.
من از یک نفر شنیدم گفتن 1 گیگ هست کابله ! من خیلی تعجب کردم ! گفتم اینترنت 1 گیگ تو ایران ! تو دنیا فکر نکنم این سرعت وجود داشته باشه !!! چون اطلاعاتی نداشتم چیزی نگفتم !

قیمتش هم ماهانه 500 داشت تا 1.000.000

---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط god نمایش پست ها
یعنی من الان 128 دارم دانلودم باید روی 16 باشه اینطور که شما میگید درسته؟
بله ، باید روی 16-17 باشه ، مگه این طور نیست ؟

معمولا تا سرعت 512 تقسیم بر 8 می کنن ! ولی سرعت 512 و 1 مگابایت دست خوده isp هست فکر کنم !

الان سمت ما ، یک مگابایت 150 سرعت دانلودش هست !
در صورتی که اگر 1024 تقسیم بر 8 کنیم : 128 !