ارور 403 !! عجیبه اینروزا همه سایتا دارند ارور میدند!! ولی یک چیز دیگر.. پیشنهاد میکنم اگر میخواهید انجمن نیوک رو عوض کنید رو وی بی نرید.یا اگر میرید لایسنس دارش رو بخرید. بخواهید رو نال انتقال بدید براتون در آینده واقعا دردسر میشه به چند دلیل.. تا چند وقت دیگر نسخه جدید نیوک در راه هست.موقع ارتقا 100% به مشکلات بر میخورید چون نیوکتون رو تغییر دادید. مگر اینکه دیگه نخواهید سایت اصلی رو ارتقا بدید..
وی بی فقط لایسنس دارش توصیه میشه آن هم فقط برای سایتهایی که انجمن ندارند مثل وردپرس و ... نه برای سایتهایی مثل نیوک..
phpbb3 از نظر من واقعا محشر هست و زیبا..نگاه نکنید به سایتهایی که از وی بی استفاده میکنند phpbb3 واقعا شاید یک جورایی از وی بی سرتر باشه و عالی و حرفه ای تر.خودش هم رایگان هست و مشکلاتی نداره.. من خودم برای سایتم خواستم ارتقا بدم به وی بی دیدم وی بی انجمنش خشک هست.برای سایتهای نیوک واقعا فایده نداره چون حس رو از بین میندازه و وی بی بیشتر برای سایتهای خشک و حرفه ای یا تکی که صفحه سایت ندارند هست مناسبه.. پیشنهاد میکنم اگر میخواهید ارتقا بدید حداقل از سایت مقصد میتونید phpbb3 ارتقا بدید البته گرچه یک کمی دیگر صبر کنید نیوک نسخه جدید رو عرضه میکنه...