سلام خدمت دوستان.. این اتفاق امروز صبح برایم افتاد.. صبح وقتی آنلاین شدم دیدم 1.5 گیگ از شارژ adsl بنده مونده... 3 ساعت پیش دیدم یکباره سرویسم قطع شد!

زنگ زدم گفتم چرا قطع شده؟ میگن سرویستون تمام شد دوباره باید شارژ کنی! میگم برادر صبح 1.5 گیگ مونده بود؟از صبح هم سیستم قطع بود و خاموش ..حالا مگر حرف حالیشون میشه؟ گفتند ببین کی استفاده کرده و... با اینکه وقتی تایم کانکت رو نگاه کردند دیدن اصلا آنلاین نشدم! خلاصه پیچوندند و ..منم دیدم کاری از دستم بر نمیاد و خودم ناخوش احوالم بیخیال شدم گفتم به درک نخواستیم صبح میرم شارژ میکنم..
تا اینکه ساعتی پیش از سرویس دهنده یک شخصی تماس گرفت گفت شما بدون اجازه از سرویس کسی دیگر استفاده کردید و شارژ ان رو زدید تمام کردید و هک و.. مجازات داره و کم مونده بود دعوا بشه! خودم پا شدم رفتم ببینم چی به چی هست! گفتم جناب من 3 ساعت پیش زنگ زدم یکی مال من رو تموم کرده گفتید ایراد از خودتونه.. حالا به جای اینکه ببینید مشکل از کجاست یقه من رو چسبیدی مال کسی دیگر رو استفاده کردم و..... تازه اگر هک هم شده باشه آی پی هر سیستمی رو خودتون مجزا گزاشتید کسی با مال دیگری نتونه ان بشه بعد تهمت هم میزنی! مال من رو کش رفتند تمام کردند حالا طلبکار هم هستید!
کم مونده بود چک رو بزنم تو گوش طرف و... فعلا کوتاه امدیم در دست بررسی هست.البته عمرا دیگه رو این سرویس دهنده بمونم گرچه از بزرگترین سرویس دهنده های گیلان هست!