نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: درخواست گوگل درایو نامحدود

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    251
    تشکر شده در
    159 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست گوگل درایو نامحدود

نقل قول نوشته اصلی توسط 200TBFilm نمایش پست ها
    این یه بحثی هست که من همیشه با همه دارم در صورتی که کاربر نداشته باشید فضای گوگل شما نامحدود هست چون خود اکانت ادمین کاربر حساب نمیشه , اینجوری فضای نامحدود دارید. اما اگر زیر 5 تا کاربر داشته باشید برای هر کاربر 1 ترا فضای ذخیره سازی دارید و وقتی به 5 تا کاربر برسید واسه ی همه نامحدود میشه. البته این رو هم بگم تا به امروز اینجوری بوده فردا اگه سیاست های گوگل تغییر کنه این از من نیست. من خودم اکانت GSuite که دارم هم تک کاربره هست هم چند کاربره این تجربه بود که تا به امروز از گوگل کسب کردم.

خب من ی 11 سالی میشه که ایران نیستم برای همین مشکل پرداخت رو ندارم همه چی کاملا معتبر و به اسم خودم هست.

اینم تصاویر مستند از GSuite که فقط 10 یورو ماهانه پرداخت میکنه و نزدیک 90 ترا فایل داره.

001.png
    002.png

3 مورد رو عرض کنم اگر کسی پی وی شما پیام داد و گفت اینجوری نیست و اکانت های One Time Paid موردی ندارن بهشون بگید چرا تو این تاپیکی که | درخواست سرویس هست افر هاشون رو اعلام نکردن | از چی میترسن ها ؟
    مورد دوم اگر این اکانت ها رو از این افراد تهیه کردید و بن شدید یا اطلاعاتون از دست رفت دیگه واسه این افراد تاپیک نزنید چون قبلش به این اگاهی رسید بودید .
    مورد اخر هم اینکه من فروشنده GSuite نیستم (اینو کلی میگم چون بالای 100 نفر واسه خرید اومدن PV من)
    من خودم خیلی وقته دنبال خریدم اکانت GSuite گوگل هستم ، به خاطر همین پرداخت اش نتونستم و مشکل داشتم.
    این اکانت های که میگن یکبار بخرید ، من تا حالا چندبار خریدم ، همشون دیروز یا زود اکانت اش شون یا خود مدیرش میبنده یا خود گوگل (به خاطر نقص کپی رایت) ، من یک اکانت که خود مدیر مدرسه میفروخت ۲ سال داشتم ، به خاطر یک فیلم ساده توسط گوگل مسدود شد.
    گوگل یکسری فایل های غیر قانونی که خیلی بین کاربرها رد و بدل میشه رو فایل هش اش رو چک میکنه و به اکانت هایی که اون فایل رو دارن ، هشدار میده و اگر کانت EDU باشه ،‌ میبنده.
    باید یک نفر رو پیدا کنم ، برام پرداخت رو انجام بده.
    ویرایش توسط firebox : March 16th, 2020 در ساعت 15:52

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)