این یه بحثی هست که من همیشه با همه دارم در صورتی که کاربر نداشته باشید فضای گوگل شما نامحدود هست چون خود اکانت ادمین کاربر حساب نمیشه , اینجوری فضای نامحدود دارید. اما اگر زیر 5 تا کاربر داشته باشید برای هر کاربر 1 ترا فضای ذخیره سازی دارید و وقتی به 5 تا کاربر برسید واسه ی همه نامحدود میشه. البته این رو هم بگم تا به امروز اینجوری بوده فردا اگه سیاست های گوگل تغییر کنه این از من نیست. من خودم اکانت GSuite که دارم هم تک کاربره هست هم چند کاربره این تجربه بود که تا به امروز از گوگل کسب کردم.
خب من ی 11 سالی میشه که ایران نیستم برای همین مشکل پرداخت رو ندارم همه چی کاملا معتبر و به اسم خودم هست.
اینم تصاویر مستند از GSuite که فقط 10 یورو ماهانه پرداخت میکنه و نزدیک 90 ترا فایل داره.
001.png
002.png
3 مورد رو عرض کنم اگر کسی پی وی شما پیام داد و گفت اینجوری نیست و اکانت های One Time Paid موردی ندارن بهشون بگید چرا تو این تاپیکی که | درخواست سرویس هست افر هاشون رو اعلام نکردن | از چی میترسن ها ؟

مورد دوم اگر این اکانت ها رو از این افراد تهیه کردید و بن شدید یا اطلاعاتون از دست رفت دیگه واسه این افراد تاپیک نزنید چون قبلش به این اگاهی رسید بودید .

مورد اخر هم اینکه من فروشنده GSuite نیستم (اینو کلی میگم چون بالای 100 نفر واسه خرید اومدن PV من)