نقل قول نوشته اصلی توسط taranoome نمایش پست ها
سلام دوست عزیز بهت پیشنهاد میکنم این کار رو انجام ندی چون خودم قبلا انجام دادم هم با سیستم قویتر از شما و هم با سرور
ولی اگر دوست دارید انجام بدید راهنماییت میکنم
اول دنبال سیستم قویتری باش رم 4 تا 8 ddr3 حداقل
سی پی یو هم اگه مادربرد 775 هست میتونی از سی پی یو های 7500 تا 8800 استفاده کنی البته اگه مادبردت ساپورت میکنه
سوم از پاور مناسب استفاده کن مثلا گرین
دنبال خنک نگه داشتن کیس هم باش و سی پی یو

و بعد دنبال یک ups باش که زمانی که برق میره حداقل 12 تا 24 ساعت برق رو بتونه به کیس و مودم برسونه
بعد از ست کردن سایتت رو ای پی از کلودفلیر استفاده کن یا ابراوران که ای پی سایتت مشخص نباشه
با اون رم 2 که شما گفتی و اون مقدار سی پی یو سی پنل اصلا توصیه نمیشه میتونی دایرکت ادمین نصب کنید
ولی در کل سیستم خونگی برای سرور اونم سایت اصلا توصیه نمیشه
دلیل موفق نبودنتون چی بوده ؟
- میزبانی چندین سایت نخواهد بود یه دونه سایت برای استارت + فرق نداره شاید دایرکت ادمین نصب کردیم اینش مهم نیست مهم راه اندازی اولیشه
سوال من چیز دیگریست پاسخ دوستان دیگر

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ali215215 نمایش پست ها
نمی شه برادر
1- پول اینرنت شما خیلی میشه+برق 24 ساعته+خرابی قطعات
2- بازدیدها بره بالا مشکل پهنای باند پیدا میکنید که ربطی به سرعت شما ندارد-به پهنای باند ربط داره که برای خونه خیلی پایین است
3-برای خرید و اپدیت ها مثل سی پنل برات گرون میشه- خیلی
شما بهترین راه همون خردی هاست اشتراکی با منابع بالا ا است- 1 دهم قیمت هم نمیشه
برای یادگیر یهم یخواهد بهترین راه خرید سرور مجازی است و نصب سنتواز + سی پنل و تمرین روی اینها که نهایتا با هزینه 50 ماهانه میشه
شما االان یک کیس را 24 ساعته روشن بذارید کم کم ماهانه 40 تومان پول برقت می شه
1 - هزینه اینترنت خب استفاده از یه ADSL معمولی کار رو را میندازه برق 24 ساعته هم مصرف رو بهینه میکنیم خرابی قطعات هم هر لحظه قراره مانیتورینگ بشه و هر روز رسیدگی بشه
2 - پهنای باند درست میفرمایید ولی شاید در طول روز 500 نفر بازدید داشته باشه
3 - از نسخه های نال شده سی پنل و دایرکت ادمین استفاده میکنیم طبق عرضی که داشتم استارت کار هستش و یه سایت فقط خواهد بود