دوستان بنده چند ماه هست که به یکی از افرادی که به من پیشنهاد دادن پول دادم برام حساب باز کنه و با اینکه شرکت ثبت شده هستند متاسفانه حسابم مشکل داره و جوابی به من نمیدهد. قرار شد حساب جدیدی باز کنه و بهم بده اما الان نزدیک دو هفتس که خبری ازش نیست. یه حساب برام باز کرد و طبق گفته ایشون یه ۵ دلار توسط سایت معتبر ایرانیکارد افزایش اعتبار داده شد تا پی پل محدودیتم رو برداره.اما اون پول رو پی پل هیچ وقت نذاشت بردارم چون در زمان recieve mony از من مشخصات وریفای اکانت رو خواسته بود. بازکننده حساب هم نتونست مدارک بده برای وریفای و چیزایی که داد صحیح نبود.من هیچ کاری با حسابم نکردم حتی یک سنت هم تراکنش نداشتم و فقط یه ۵ دلار برای اینکه پی پل چند هفته ای توی حسابم هولد کنه از سورس معتبری شارژ شد که همونم نتونستم برداشت کنم.چرا باید پی پل از من مدارک بخواد؟

لطفا من رو راهنمایی کنید در صورتی که سند داشته باشم میتونم از ایشون شکایت کنم؟ یه حساب به من داد که نتونستم استفادش کنم اصلا و پی پل در اولین تراکنش از من مدارک خواست. اون شرکت یه سری اطلاعات به من داد که وریفای نشد اصلا طرف خودش هم نمیدونست چی وارد کرده نتونست اکانت رو وریفای کنه.من رو بلاک کرده توی تلگرام و جوابی هم نمیده. من رو بلانسبت همه ... فرض کرده . به من ضرر روحی زده و اولین بار هست چنین فردی میبینم که خیلی راحت بی اهمیت هست نسبت به پولی که گرفته.

آیا بنده میتونم از ایشون شکایت کنم؟ آیا شکایت از افتتاح کننده حساب پی پل که شرکت حقوقی هست از سمت من قابل پیگیری هست؟