نقل قول نوشته اصلی توسط Amir_Nazari نمایش پست ها
اول و اخر واریز میکنی فقط ضرر خودتو بیشتر میکنی و من و اذیت میکنی.
والا حرومزاده ای دیگه چیکارت کنم.اونی هم هی زرت و زرت پیام میده گوه خوری میکنه توعه.من که از مدارکم مطمئنم منتظر دادگاهم تو کونت میسوزه.
موقع خرید فکر کردم با یه آدم درست و حسابی معامله میکنم که مدارکش درسته نمیدونستم که یه حرومزاده کلاهبرداره.خرج نکن اون 2.5 رو بدبخت چند روز دیگه باید پس بدی بعد به گدایی میوفتی.
نمونه بارز یکی از بوته به عمل اومده و این حرفا رو میزنه . من مرد نیستم تو رو به التماس نندازم پول برات واریز کنم . نگران اون 2.5 نباش افتادی به گوه خوری همه هزینه های شکایت خرج شده رو برگشت میدی خودت

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Amir_Nazari نمایش پست ها
من هزار تا دامنه چت روم به اسممه این که نشد دلیل تونستی ثابت کنی گوه بخور.
در غیر اینصورت فقط وقتی 2.5 رو از همون شماره کارت ریختی پیام بده سایتتو منتقل کنم.
به جز اون دیگه زرت و پرت نکن تا چند وقت دیگه تو دادگاه ببینمت.
فرضا فرضا شماره من همونطوری از آسمون افتاده تو سایت به اسم تو و سایت هایی که تو طراحی کردی
تو مسئول سایت هایی هستی که طراحی میکنی و هر اتفاقی در این سایت ها بیفته مسئول اول تا اخرش مدیر سایته .
از مدیر پیکوفایل بالاتر نیستی که به خاطر تخلف یکی از کاربران به سه سال زندان محکوم شده .

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=205604

گرچه کسی که شماره منو اونجا پخش کرده تو بودی چون با هیچکس تو اون سایت به غیر از مدیر اون سایت مشکل نداشتم و تو عمرم پامو همچین سایت هایی نذاشتم