با سلام
سایت vmizban(سید محمد حسینی) از بنده برای بخاطر فروش سرور اختصاصی EX52-NVMe از بنده مبلغ 700 تومن و 6 آی پی اضافه 114 هزار تومان دریافت کرد
ابتدا پس از 7 روز سرور تحویل داده شد که بعد از 2 روز از سرور از دسترس خارج شد
در مرحله دوم بعد از پیگیرهایی اینجانب بعد از گذشت 2 هفته سرور مجددا تحویل داده شد
اما پس از 2 روز سروری که در مرحله دوم داده شده بود از دسترس خارج شد
پس از تماس های مکرر بنده گفتند که ابیوز اومده براتون گفتن ایمیلش رو برام ارسال کنید 2 تا 3 روز بنده رو سرکار گذاشتن و اجباراً خودم با دیتاسنتر به وسیله تلفن و ایمیل تماس برقرار کردم که نتیجه بر این شد که ایشون صورتحساب رو پرداخت نکردند و سرور و اکانت ایشون کلا پاک شده است
بنده حدود 45 مرتبه در یک روز باهاشون تماس گرفتم که فقط میگن ابیوز اومده و مقصر شمایید در صورتی که هیچ مستندی در این خصوص ندارند و با یکی از دوستان در این انجمن که با دیتاسنتر هتزنر در تماسن مشورت کرده و گفتند که مشخصه که دارند دروغ میگن
در حال حاضر سایت فرد مورد نظر از دسترس خارج شده و سایت جدیدی رو می خوان تاسیس کنند
تمامی مستندات در همینجا پیوست میشه
ازشون در روز شنبه شکایت میکنم در صورتی که دوستان دیگه ای با ایشان دچار مشکل شده اند با بنده تماس بگیرن 7236-027-0912
بنده دوستانی در پلیس فتا دارم که سریع آدرس رو پیدا می کنم و تمامی حساب های بانکی مرتبط با ایشون رو مسدود می کنم
شماره ای ک بنده ازشون دارم
کلیه فایل ها بصورت عکس قرار گرفت
http://s8.picofile.com/file/8367098376/Vmizban.zip.html
با تشکر