نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: کلاهبرداری Achost.net که قبلا با مجموعه اریاسنتر فعالیت میکردن

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hasanvps آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    68
    تشکر تشکر شده 
    74
    تشکر شده در
    69 پست

پیش فرض کلاهبرداری Achost.net که قبلا با مجموعه اریاسنتر فعالیت میکردن

با سلام

قصت تخریب نیست و فقط اگاه کردن همکاران و کسانی که در اینده قرار هستش از این سایت خرید کنن و ....

اول اینکه سایت نماد نداره که ما بر اساس اشنایی از قبل رفتیم ازش خرید کنیم
    2 اینکه اصلا قوانینی توی سایتشون تعریف نشده که خوده این میتونه باعث قوانین من داروردی بشه مثل همین جریانی که الان برا ما پیش اومده سوما اینکه این اقا ((جسیمی)) خودشونو یه مجموعه و شرکت اعلام میکنن که فقط یکی دو نفر هستن و یه تیکت میدی تو سایت میره در حال برسی .

قبلا با نام اریاسنتر کار میکردن که معلوم نیست به چه دلیلی اسم سایتشونو عوض کردن که خودشون بعد میاد توضیح میدن
    من گفتم اینجا بدون کمو کاست میزارم پیامارو که خوده همکارا نطر بدن و نطری هم ندارم که با بنده موافقت بشه فقط خواستم اونایی که در اینده از این اقا خرید میکنن بدونن که اوضاع این شکلیه :

این سایت هیچی محصولی هم ندارن و من بخاطر اینکه این اقا میگفت همشهریمونه و خلاصه یه سلام علیکی باش تو تلگرام داشتیم اومدم خرید کردم ازشون
    میتونید برید سایتشونو ببینید اصلا هیچی توش نیست
    https://my.achost.net/clientarea.php
    عودت وجه که خوده همکارا بگن ایا جز قووانین اختصاصی و پایه هر سایت جهت راضایت مشتری نیست ؟ (( دقت کنید منظورم پایه هستش یعنی کسایی که حرفه ای کار میکنن و قوانین رو قبول دارند و قوانین پایه و اصول رو در جریان هستن)) که من کالا بعد از تحویل سرویس 1 ساعتش بعدش بشون گفتم مشکل داره و ایشون گفت مشکل از کانفیگتونه و گفتن سرورو عوض میکنیم خلاصه بجای اینکه عوض کنن رفتن ئوباره ریلود کردن دادن خدمت ما که ما میگیم از یه شبکه دیگه ارایه بدین باز میرن از همون ای پی یه سماره بالاتر میدن ))

==========================
    خب بریم سراغ اصل مطلب :

ما از این اقا یه سرور ایران خریدیم که برا مشتری کانفیگ تونل به ایران به خارج بزنیم همکارایی که با ما کار کردن میدونن که دیگه در اون حدی که بشه یه سرویس رو تونل بزنیم تجریبه داریم و خوده همکارایی هستن اینجا که بارها روی سرورای ایرانشون این کانفیگ من با رضایت کامل انجام شده . حالا این اقا میگه مشکل از کانفیگ شماست و حتما باید بیای از ما سرور خارج بگیری تا مشکلتو حل کنیم .
    مشتری من سرور اختصاصی گرفته اقا شاید نخواد بیاد از شما بگیره؟
    کلا ایا کانفیگی که من میزنم اگه روشی سرورهای دیگه به راحتی کار میکنه چرا نباید روی این سرور کار کنه
    این اقا چند روز قبلش از یه سرور ایران دیگه بما تست دادن و اوکی بوده و وقتی دوباره خواستیم خرید کنیم سرور ایرانی که دادن کلا شبکه و پورتش کاملا متفاوت بود و میگه من 5 روز پیش به شما تست دادم تایید کردیم پس این سرویس متفاوت ایرانم باید تایید کنید .

خلاصه کلام خواستم بگم که گول این اقا رو نخورید و هیچ هزینه ای به شما برگشت داده نمیشه حتی اگه 1 ساعت بعد درخواست عودت وجه هم وجهی پرداخت نمیشه .

2. تعداد تشکر ها از hasanvps به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)